ЕДНА ПОСОКА МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ


Реализирайте Вашата инвестиционна идея през 2016 г.
чрез Оперативните програми  2014-2020

Българската търговско-промишлена палата и през 2016 г. ще продължава да подпомага своите членове при кандидатстването им с проектни идеи по Оперативните програми 2014-2020.
Обобщена информация за процедурите, допустимите кандидати, примерните дейности и размера на безвъзмездната финансова помощ  по Оперативните програми 2014-2020, които ще бъдат отворени за кандидатстване в рамките на  2016-та година и са насочени приоритетно към бизнеса, можете на намерите Т У К.

БТПП е подготвила  и  формуляр за предварителна оценка на кандидата, който ще бъде разгледан от нашите експерти  и ще получите  он-лайн безплатна   консултация,  на посочения от Вас  e-mail  до 5 работни след изпращане на формуляра за:

  • Оперативната програма и конкретната процедура, чрез която бихте могли да реализирате вашата инвестиционна идея;
  • Вашата допустимост като кандидат въз основа на критериите на определената процедура;
  • Минимален и максимален размер на безвъзмездната финансова помощ въз основа на категорията на вашето предприятие;
  • Размера на интензитета  на помощта, приложима за вашето дружество;
  • Коментари и конкретни препоръки относно вашите бъдещи възможности за кандидатстване по Оперативните програми 2014-2020.

Формулярът може да откриете ТУК, като неговото попълване ще ви отнеме по-малко от 10 минути.
При интерес от Ваша страна за устна консултация на място, след оценка на попълнения от Вас формуляр, преките членове на БТПП  ще бъдат косултирани безплатно и ще получат   отстъпка  от 20% при сключване на договор за изработване на проектно предложение  от БТПП.

За останалите членове на Палатаат консултацията  „на място“ е платена, съгласно Тарифата на БТПП, като при сключване на договор за изработване на проектно предложение, платената сума съответно ще бъде приспадната.

За допълнтелна  информация можете да се свържете с нас на  тел. 02/8117553 , е-mail: projects3@bcci.bg, г-жа Ивалина Церянова, Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти“.