Назад

Бизнесът организира информационен ден за агроиндустрията


 • Businessnews.bg: Бизнесът организира информационен ден за агроиндустрията


  Българската търговско-промишлена палата организира информационен ден по проект AGROINNOECO, който е в подкрепа на  иновативното предприемачество в агроиндустрията, информират от браншовата организация. Събитието ще се проведе на 30 май от 11.30 ч., в Българската търговско-промишлена палата.

  Целта на информационния ден е да бъдат представени постигнатите досега резултати по проекта: а именно - изградена прединкубационна среда за развитие на бизнес, реализирана пилотна схема за придобиване на бизнес качества и умения, разработени 10 плана за стартиране на собствен бизнес в сферата нa агропредприемачеството, и участие в технологично изложение Патра IQ 2019г.

  По време на информационния ден специално внимание ще бъде отделено за Виртуалния Хъб - платформа с 14 обучителни курса за повишаване на ключовите умения и качества на предприемачите при разписване на успешен бизнес план. Обучаващите се във виртуалната платформа могат да проверят своите знания чрез попълване на онлайн въпросници за оценка. Платформата е отворена за всеки, който иска да подобри квалификацията си.

  Участието в събитието е безплатно, но желаещите трябва да потвърдят участието си, като попълнят регистрационната форма и я изпратят на e-mail: projects2@bcci.bg.


  Линк

Назад