Назад

СЪВЕТЪТ ПО ИНОВАЦИИ ПРИ БТПП ЩЕ НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ ДВА КОНКУРСА - ЗА НАЙ-УСПЕШНА ИНОВАТИВНА ФИРМА И ЗА НАЙ-ДОБЪР


 • Banker.bg: Съветът по иновации ще награди най-успешната иновативна фирма и най-добрия иновативен проект


  Кръгла маса на тема: "Предизвикателства пред държавната администрация за развитието на иновациите и технологиите у нас при програмирането на Програмен период на ЕС 2021-2028 г." организира Съветът по иновации при БТПП. Събитието ще се проведе на 15 май 2019 г. от 9:30 ч. в БТПП. След дискусия по обсъдените въпроси, от 11:35 ч. ще се състои официална церемония по награждаването на победителите в конкурсите на Съвета по иновации за най-успешна иновативна фирма и за най-добър иновативен проект.
   
  Участие в кръглата маса ще вземат представители на стартиращи предприятия; студенти, дипломанти и младежи, които желаят да открият стартъп компании; също представители на браншови организации, смесени палати, фирми и инвеститори. По време на събитието доклади по актуални въпроси, свързани с развитието на иновациите и новите технологии, ще изнесат зам.-министъра на образованието и науката Карина Ангелиева; Желяз Енев, директор на дирекция "Икономическа политика" в Министерство на икономиката; зам.-председателя на Патентното ведомство Офелия Цонкова и др.

  Линк

 • Newsini.news: Съветът по иновации ще награди най-успешната иновативна фирма и най-добрия иновативен проект

  Кръгла маса на тема: „Предизвикателства пред държавната администрация за развитието на иновациите и технологиите у нас при програмирането на Програмен период на ЕС 2021-2028 г.“ организира Съветът по иновации при БТПП. Събитието ще се проведе на 15 май 2019 г. от 9:30 ч. в БТПП. След дискусия по обсъдените въпроси, от 11:35 ч. ще се състои официална церемония по награждаването на победителите в конкурсите на Съвета по иновации за най-успешна иновативна фирма и за най-добър иновативен проект.

  Участие в кръглата маса ще вземат представители на стартиращи предприятия; студенти, дипломанти и младежи, които желаят да открият стартъп компании; също представители на браншови организации, смесени палати, фирми и инвеститори. По време на събитието доклади по актуални въпроси, свързани с развитието на иновациите и новите технологии, ще изнесат зам.-министъра на образованието и науката Карина Ангелиева; Желяз Енев, директор на дирекция „Икономическа политика“ в Министерство на икономиката; зам.-председателя на Патентното ведомство Офелия Цонкова и др.


  Линк

 • Mypr.bg: Съветът по иновации при БТПП ще награди победителите от два конкурса - за най-успешна иновативна фирма и за най-добър иновативен проект


  Съветът по иновации при БТПП организира кръгла маса на тема: „Предизвикателства пред държавната администрация за развитието на иновациите и технологиите у нас при програмирането на Програмен период на ЕС 2021-2028 г.“. Събитието ще се проведе на 15 май 2019 г. от 9,30 ч. в БТПП.

  Непосредствено след кръглата маса - от 11,30 ч., ще се състои Церемонията по награждаването на победителите в двата конкурса на Съвета по иновации - за най-успешна иновативна фирма и за най-добър иновативен проект.  Сред поканените са браншовите организации, смесените палати, фирми и инвеститори. Участие ще вземат и представители на стартиращи предприятия; студенти, дипломанти и младежи, които желаят да открият старт ъп компании,  и др.

  Приложение: Програма  


  Линк

 • Business-club.bg: СЪВЕТЪТ ПО ИНОВАЦИИ ПРИ БТПП ЩЕ НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ ДВА КОНКУРСА - ЗА НАЙ-УСПЕШНА ИНОВАТИВНА ФИРМА И ЗА НАЙ-ДОБЪР


  Съветът по иновации при БТПП ще награди победителите от два конкурса - за най-успешна иновативна фирма и за най-добър
  Съветът по иновации при БТПП организира кръгла маса на тема: „Предизвикателства пред държавната администрация за развитието на иновациите и технологиите у нас при програмирането на Програмен период на ЕС 2021-2028 г.". Събитието ще се проведе на 15 май 2019 г. от 9,30 ч. в БТПП.
   
  Непосредствено след кръглата маса - от 11,30 ч., ще се състои Церемонията по награждаването на победителите в двата конкурса на Съвета по иновации - за най-успешна иновативна фирма и за най-добър иновативен проект. Сред поканените са браншовите организации, смесените палати, фирми и инвеститори. Участие ще вземат и представители на стартиращи предприятия; студенти, дипломанти и младежи, които желаят да открият старт ъп компании, и др.

   


  Линк

Назад