Назад

Семинар по безопасни и здравослвни условия на труд се проведе в Казанлък

Казанлъшката търговско-промишлена палата отбеляза 25 години от създаването си

В Казанлък се проведе семинар по безопасни и здравословни условия на труд. Участва цялото ръководство на БТПП, председатели и представители на регионални търговско-промишлени палати (камари). Лекция за ефективна и безопасна работна среда изнесе проф. д-р Емил Воденичаров, ръководител на Университетската катедра по хигиена, медицинска екология и хранене. Той се спря и на последните изисквания за влиянието на ергономичните фактори – работно място, оборудване и осветление върху работната среда.

След семинара се проведе заседание на Съвета на председателите и бе отбелязана 25-годишнината на Казанлъшката търговско-промишлена палата.

На тържеството по случай годишнината присъстваха кметът на гр. Казанлък Галина Стоянова, представители на местната власт, медии, журналисти, фирми и членове на УС на Казанлъшката ТПП.

Кратко експозе за дейността на палатата направи Ангел Скендеров, председател от създаването й до днес. Казанлъшката ТПП отличи със статуетки фирми от региона за принос към дейността й.

Със статуетки бяха удостоени и Владимир Ламбрев, председател на БТПП в периода 1990-1993 г., за значим принос в учредяването на Казанлъшката ТПП през 1991 г., и Цветан Симеонов, председател на УС на БТПП за цялостен принос за развитието на ТПП Казанлък. Цветан Симеонов подчерта ролята и значението на Единната система на БТПП и регионалните палати (камари) за насърчаване, подпомагане и защита на интересите на деловите среди в България. С решение на ИС на БТПП Казанлъшката ТПП бе удостоена с плакет и Грамота за принос при постигане на целите и задачите на БТПП и по повод 25-годишния юбилей.


10.10.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад