Назад

Министърът на земята, транспорта и морското дело на Корея Чънг Джонг Хван се срещна с представителите на българския бизнес

На 05.03.2010 г., в БТПП бе проведена официална среща на корейска делегация, ръководена Министъра на земята транспорта и морското дело г-н Чънг Джонг Хван, и ръководството на БТПП, заедно с представители на български браншови организации.

Срещата започна с официално приветствие от Председателя на БТПП г-н Цветан Симеонов, който представи дейността на палатата, като най-голямата неправителствена организация в страната, която служи в подкрепа на българския бизнес.

Н.Пр. г-н Чънг Джонг Хван, министър на земята, транспорта и морското дело на Република Корея запозна българските предприемачи с някои от най-големите проекти, реализирани от Министерството на земята, транспорта и морското дело на Република Корея и изрази готовност за активно сътрудничество с българските институции и бизнеса в страната ни.

В срещата участваха членове на Управителния съвет на БТПП, а експозе направи г-н Иван Бойков, изпълнителен директор на Камарата на строителите в България.

Сред участниците от корейска страна бяха Ким Хуо Вон, изпълнителен директор на международна асоциация на строителите в Република Корея и Ким Санг Гуон, заместник-председател на Корейската железопътна компания.

Министър Чънг Джонг Хван бе на посещение у нас по покана на министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.
08.03.2010 г.

Още новини:

Видео:

Назад