Назад

Ръководството на Палатата посети фестивала „Азия отблизо“

Председателят на БТПП Цветан Симеонов и заместник-председателят Георги Стоев участваха в първия фестивал „Азия отблизо“, организиран от посолствата на Виетнам, Индия, Пакистан, Шри Ланка, Китай, Тайланд, Индонезия, Филипини, Сирия, Иран, Южна Корея, Япония, като към инициативата се присъединиха Турция и други държави от Средна Азия.

Събитието се състоя вчера, 2 юли, в Борисовата градина в София и беше уважено от вицепрезидента Илияна Йотова, посланици, хиляди софиянци и гости на столицата.

Георги Стоев се срещна с представители на посолствата на щандовете на Япония и Южна Корея.

Цветан Симеонов проведе среща с посланика на Тайланд, акредитиран за България Н. Пр. г-н Комгрит Варакамин, с търговския съветник, акредитиран за България със седалище Будапеща – г-жа Прапа Вияйкадга и с почетния консул на Тайланд Виктор Меламед. Получена бе информация за възможностите за организиране на делегация до Тайланд от български фирми по време на изложението за хранителновкусова промишленост ThaiFex през май-юни 2018 г. Очаква се част от разходите по престоя на участниците от българска страна за период от около седмица да бъдат поети от организаторите на изложението.

Фирмите, които имат интерес за участие в изложението ThaiFex, могат да се свързват с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на тел.: 02 8117 494, 421 или на e-mail: m.markova@bcci.bg .

БТПП ще информира допълнително за програмата и условията за участие в делегацията.

 


03.07.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад