Начало
Мероприятия:





Тема: Бизнес срещи с индийски компании в София

Дата: 11-10-2019

Организатор: БТПП

Анотация:

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че очаква посещение на бизнес делегация от Индийско–българската асоциация за приятелство /Indian-Bulgarian Friendship Association (IBFA)/ в България през последната седмица на септември. Визитата се подготвя съвместно с Индийско-българската бизнес камара в София и Службата по търговско-икономически въпроси на България в Делхи.

В тази връзка на 11 октомври 2019 г. от 10.00 ч. в БТПП, София, ул. Искър 9, ет. 1 ще се проведат Бизнес срещи с индийски компании. Има заявен интерес от индийска страна в следните сектори: търговия, химическа промишленост /петрохимикали, торове/, туризъм, хотелиерство, памучни прежди, минна и добивна промишленост, образование, правни услуги, внос-износ на плодове, складова дейност, системи за сигурност, рекламна дейност и др. /приложен списък/.

Българската търговско-промишлена палата отправя покана за участие в срещите. Можете да потвърдите своето присъствие на е-поща: irelations@bcci.bg или да се регистрирате като изберете бутон регистрация по-долу.

Участието е безплатно. Работен език – английски.

 

За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 421, 02 8117 489.

 

Информация
Програма
Регистрация