Начало
Мероприятия:





Тема: SIMExpo 2022 “Финансова и инвестиционна подкрепа за МСП”

Дата: 04-09-2022

Организатор: БТПП

Анотация:

На 3 и 4 октомври 2022 г., в София ще се проведе SIMExpo 2022 “Финансова и инвестиционна подкрепа за МСП”.

Целта на вече традиционното събитие е повишаване финансовата и инвестиционна култура на малките и средни предприятия, като им се предостави полезна информация за възможностите за развитие чрез ползването на различни финансови и инвестиционни инструменти по достъпен начин.

В рамките на проявата, финансиращи институции, инвестиционни и гаранционни фондове и инвеститори ще представят своите продукти, насочени към предприемачите.  Ще бъдат разяснени програми и проекти насочени към бизнеса. Събитието ще осигури и директен контакт с представители на фирмите в рамките на контактна борса с двустранни срещи за запознаване с конкретните финансови възможности съобразени с текущите нужди на предприятието.

Международната конференция „Финансова и инвестиционна подкрепа за МСП - Sofia International Money Expo“ (SIM EXPO 2022) ще се проведе в периода от 3 - 4 октомври 2022 г. в хотел „Милениум“ - гр. София. Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира конференцията за трети път съвместно с Българска търговско-промишлена палата (БТПП) и Съветът по инвестиции към БТПП.

Участниците ще имат възможност за запознаване с конкретни възможности за финансиране и инвестиране и за осъществяване на директен контакт с потенциални партньори. В рамките на съпътстващото изложение SIM EXPO 2022 ще бъдат представени продукти и услуги на финансови институции, инвестиционни и гаранционни фондове и инвеститори, разработени най-вече в услуга на малките и средните предприятия. Бързият и лесен достъп до финансови инструменти ще стимулира инвестиционната дейност и  внедряването на нови продукти и услуги и ще допринесе за излизане на нови пазари.

Регистрацията за участие е на адрес www.b2bconnect.bg (на страницата на конкретното събитие) най-късно до 28 септември 2022 г.

За допълнителна информация и въпроси може да се обръщате към:

- Милен Моллов, експерт в „Център за фирмено обслужване“,  БТПП, тел.: (02) 8117 519, e-mail: fairs1@bcci.bg.

Участието в конференцията е безплатно и се организира по европейски проект със средства по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014–2020“.

Информация
Програма
Регистрация