Начало
Мероприятия:

Тема: Среща на Евроклуба при БТПП

Дата: 04-07-2022

Организатор: БТПП

Анотация:

Българската търговско-пормишлена палата организира среща на Евроклуба по повод началото на председателството на Чешката република на Съвета на Европейския съюз от 1 юли 2022 г.

На събитието ще бъде направен обзор на постигнатото по време на Френското председателство и ще бъдат представени приоритетите на Чешкото председателство. Традиционни участници в срещата на Евроклуба при БТПП са дипломати, политици, банкери, представители на бизнеса и журналисти.

Евроклубът е инициатива, започнала през 2000 г. обединяваща експортно ориентирани фирми, работещи основно с Европейския съюз, представители на браншови организации и НПО, подкрепящи бизнеса, дипломати и политици, ангажирани с въпросите, свързани с ЕС, както и журналисти от национални и регионални медии. Евроклубът е ефективен инструмент за запознаване на членовете на БТПП и бизнес общността като цяло с предизвикателствата и възможностите, които се откриват пред малките и средни предприятия в разширения ЕС, като по този начин допринася за успешната интеграция на местните предприемачи на Вътрешния пазар на ЕС.

Отправяме покана за участие в срещата, по време на която ще бъдат представени резултати от проучване на БТПП за ефекта от въвеждането на еврото върху бизнеса. Работен език - английски.

Срещата ще се проведе в хибриден формат на 4 юли 2022 г, от 15:30 ч. в БТПП, ул. Искър 9, София и Zoom. Предварителна регистрация за участие тук: https://forms.gle/8JFE8jnbP3wLF5MK8

 

За допълнителна информация и при въпроси можете да се свържрете са БТПП, тел: 02 81 17 489, e-mail interdpt@bcci.bg

 

Информация
Програма
Регистрация