Начало
Мероприятия:

Тема: представяне на програмата „Еразъм за млади предприемачи“ - Разград

Дата: 26-05-2022

Организатор: БТПП, РТПЗ Разград, ОИЦ Разград

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата, Регионалната търговско-промишлена и земеделска камара Разград и Областен информационен център Разград отправят покана за участие в онлайн представяне на програмата „Еразъм за млади предприемачи“ – възможност за Вашия бизнес!, което ще се проведе на 26 май 2022 г.  май от 11.00 ч. в платформата Zoom.

 

Програмата Еразъм за млади предприемачи осигурява съдействие на европейски предприемачи да придобият необходимите умения за стартиране и/или успешно управление на малък бизнес в Европа.

 

Програмата е достъпна за нови и за опитни предприемачи. Като нов или начинаещ предприемач /с опит до 3 години/ можете да се възползвате от престой до 6 месеца в страната на предприемач – домакин, съвместна работа с него и обучениe на работното място в МСП, в участваща по програмата държава. Престоят се финансира от Европейската комисия. Това ще улесни успешното стартиране на бизнеса или укрепването на ново начинание.

 

Като предприемач-домакин /с опит над 3 години/ можете да се възползвате от нови идеи на мотивирани начинаещи предприемачи, които работят в същата сфера. Можете също така да се възползвате от достъпа до нови пазари, международно сътрудничество и потенциални възможности за работа с бизнес партньори в чужбина. Понастоящем програмата включва повече от 40 страни в своята схема за мобилност.

 

Събитието има за цел да представи процеса на кандидатстване, ползите за новите и за опитните предприемачи, съдействието, което БТПП предоставя като посредническа организация. Онлайн представянето е подходящо, както за хора без опит, но с идея за собствен бизнес, така и за млади предприемачи и такива, с богат опит и менторски умения, които имат желание да работят с млади и иновативни партньори.

 

Желаещите да вземат участие в онлайн събитието следва да се регистрират на следния линк, в срок до 25 май 2022 г. Потвърдилите участие ще получат линк за платформата ZOOM.

 

При наличието на допълнителни въпроси може да се свързвате с Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg;

 

Информация
Програма
Регистрация