Начало
Мероприятия:





Тема: Конгрес на Световната федерация на ТПП

Дата: 23-11-2021

Организатор: БТПП

Анотация:

БТПП информира, че в периода 23-25 ноември 2021г. в Дубай, ОАЕ ще се проведе 12-ти световен конгрес на търговско-промишлените палати. Световният конгрес на ТПП е единствен по рода си, който събира ръководители на търговски палати, компании, както и представители на международни организации и правителства от цял свят.

 

Българската търговско-промишлена палата, като част от Международната търговска камара (ICC) и Световната федерация на ТПП (WCF), получи покана за участие от своя партньор и домакин на събитието - Дубайската търговско-промишлена палата. Конгресът ще бъде на тема: Generation Next: Chambers 4.0 и се очакват да бъде посетен от над 1200 участници от повече от 100 страни. Програмата включва 40 сесии на различни актуални теми, в които ще се представят повече от 65 говорители.

 

Българските компании могат да участват в планираното международно събитие и да се възползват от контакти с партньори от цял свят. Заявилите интерес преди 31 август 2021г. имат възможността да се възползват от отстъпка от такса участие в размер на 25%.

 

Повече за конгреса можете да откриете на: www.worldchamberscongress.org  

 

За контакти: Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП, тел.:  02/811 74 21, 02/8117489, или имейл irelations@bcci.bg

 

Информация
Програма
Регистрация