Начало
Мероприятия:

Тема: Покана за участие в онлайн двустранни бизнес срещи в сектор ЗДРАВОСЛОВНИ ХРАНИ

Дата: 15-06-2021

Организатор: Enterprise Europe Network към БТПП

Анотация:

Enterprise Europe Network към БТПП има удоволствието да Ви покани за участие в двустранни бизнес срещи в рамките на European Free From and Functional Retail Exhibition.

Срещите ще се проведат от 15 до 17 юни и в тях ще участват фирми от различни държави, специализирани в търговия и производство на здравословни храни и храни, които не съдържат алергени и вредни съставки. По време на двустранните срещи ще имате възможност да се срещнете с потенциални бизнес партньори от цял свят. Участието е безплатно при предварителна регистрация!

С това събитие Enterprise Europe Network се стреми да окаже подкрепа и към постигането на целите за устойчиво развитие и осигуряване на устойчиви модели на потребление и производство. На всяка от трите дати ще се проведат интересни уебинари от  вдъхновяващи лектори от водещи изследователски агенции, световни вериги супермаркети, производители, дизайнери и много други. Предлага се възможност за участие в тях в допълнително към двустранните бизнес срещи.

Събитието е възможност:

 • Да срещнете нови бизнес партньори и клиенти

• Да увеличите разпознаваемостта на Вашия бранд

• Да се информирате за последните пазарни тенденции и технологичните нововъведения

Регистрация:

Регистрацията се ивършва от следния линк: https://matchmaking-event-at-free-from.b2match.io/

В процеса на регистрация, моля посочете за Ваш Support office: BG- Bulgarian Chamber of Commerce and Industry. Полето „Marketplace Itmes“ следва да бъде попълнено с информация, от която да е видно какво партньорство (продукт/услуга) предлагате или търсите. Може да разгледате профилите на участващите фирми, да заявявате или отхвърляте покани за срещи.

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с:

Enterprise Europe Network

Българска търговско-промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 505/515/525

Е-mail: een@bcci.bg

 

 

Информация
Програма
Регистрация