Начало
Мероприятия:

Тема: Виртуална конференция с руски компании от Татарстан

Дата: 13-04-2021

Организатор: БТПП, ТП на Посолството на РФ

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че Търговското представителство на Руската Федерация в Република България организира виртуална конференция с предприятия от Татарстан с интерес към българския пазар. Събитието ще се проведе в електронна среда на 13.04.2021 г. от 14.35 ч. Предвидени са B2B срещи.

Компаниите от Татарстан работят в следните области: хранително-вкусова промишленост, земеделски култури /пшеница, царевица, слънчогледово олио и др./, фармацевтична промишленост, електротехническо оборудване, торове, технологии за пречистване и обезсоляване на вода и др. Можете да разгледате списък и презентации на фирмите тук.

Ще бъде представена актуална информация за предлаганите и търсени стоки и услуги от Република Татарстан, както и ще бъде поставен акцент на секторите с потенциал във взаимната търговия и инвестиции.

В тази връзка отправяме покана за участие в събитието. Необходима е предварителна регистрация. Събитието е безплатно. Работен език – руски.

Информация
Програма
Регистрация