Начало
Мероприятия:

Тема: Участвайте в онлайн среща на Евроклуба

Дата: 14-01-2021

Организатор: Enterprise Europe Network към БТПП

Анотация:

Еnterprise Europe Network организира среща на Евроклуба към Българска търговско-промишлена палата. Тя ще се проведе онлайн на 14ти януари 2021 г., от 16:00 часа. Поводът на срещата е приключването на Германското председателство на Съвета на Европейски съюз и поемането му от Република Португалия.

В срещата ще участва г-н Цветан Кюланов, ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, който ще информира гостите на събитието по темата „Климатичният и цифров преход в контекста на Плана за възстановяване на ЕС“. Приоритетите на новото председателство ще бъдат представени от Н.Пр. Ана Мария Рибейро да Силва, посланик на Република Португалия, а резултатите постигнати по време на германското председателство на Съвета на ЕС ще бъдат представени от г-н Йорк Шуграф, заместник-ръководител на посолството на Федерална република Германия

Работният език ще бъде английски! До скоро срещите на Евроклуба бяха затворени само за членовете му, но поради налагането на нов онлайн формат на събитието, регистрацията е отворена за всички заинтересовани представители на бизнеса, държавния сектор, НПО, студенти, журналисти и други.

За участие в събитието е необходима задължителна регистрация на следния линк: https://page.co/5w7E

Един ден преди събитието на всеки имейл, предоставен във формуляра за регистрация, ще бъде изпратен линк за присъединяване към онлайн срещата на Евроклуба.

За повече информация и съдействие за регистрация може да се обръщате към Enterprise Europe Network тел.: +359 2 8117 525, 505, mail: een@bcci.bg

ПРОГРАМА

 

 

Информация
Програма
Регистрация