Начало
Мероприятия:

Тема: Покана за участие в онлайн двустранни бизнес срещи в сектор ЗДРАВОСЛОВНИ ХРАНИ

Дата: 24-11-2020

Организатор: ЕEN

Анотация:

Enterprise Europe Network към БТПП има удоволствието да Ви покани за участие в двустранни бизнес срещи в рамките на "Free From Functional & Health Ingredients" Expo и „Free From Expo Packaging“.

Събитието ще се проведе от 24ти до 26ти ноември и ще участват фирми от близо 30 държави, специализирани в търговия и производство на на здравословните храни, на храни, които не съдържат алергени и вредни съставки.

На всяка от трите дати ще се провеждат уебинари от вдъхновяващи лектори от водещи изследователски агенции, световни вериги супермаркети, производители, дизайнери и много други. Уебинарите ще бъдат допълнение към програмата на брокерското събитие.

Събитието е възможност:

 • Да срещнете нови бизнес партньори и клиенти

• Да увеличите разпознаваемостта на Вашия бранд

• Да се информирате за последните пазарни тенденции и технологичните нововъведения

Регистрация:

Регистрацията за B2B срещите вече е отворена и Вие можете да се регистрирате на следния линк: https://free-from-functional-food-expo.b2match.io/

След като се регистрирате, моля са създадете профил на Вашата фирма, в който да опишете предмета на дейност и вида на партньорството, което търсите. След одобрение на профила Вие ще може да изпращате покани за срещи на други участници Поканите, които изпращате/получавате трябва да бъдат приети или отхвърлени.

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с:

Enterprise Europe Network

Българска търговско-промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 505/515/525

Е-mail: een@bcci.bg


 

Информация
Програма
Регистрация