Начало
Мероприятия:





Тема: Участвайте в двустранни онлайн бизнес срещи в сектор „СТРОИТЕЛСТВО“

Дата: 23-02-2021

Организатор: Enterprise Europe Network към БТПП

Анотация:

Enterprise Europe Network към БТПП ви кани да участвате в двустранни онлайн бизнес срещи. Virtual B2B Event-Construction-2021 ще се проведе на 23 и 24 февруари 2021г. и ще участват компании от България, Унгария, Румъния, Сърбия, Турция.

За кого е подходящо събитието?

Поканени са големи предприятия, МСП, публични институции, асоциации, клъстери, инвеститори, които желаят да стартират бизнес, технологични и проектни партньорства. 20 минутните двустранни бизнес срещи ще се проведат по предварителен график, след предварителни заявки за срещи през онлайн платформата на събитието: https://construction-2020.b2match.io/

Как да се регистрирам?

За да участвате в събитието, моля да се регистрирате в B2B платформата на събитието през полето “Register now” в горния десен ъгъл.

В процеса на регистрация всеки участник трябва да посочи пазарните възможности, които го интересуват. Полето "Marketplace Opportunitiesе задължително! Участниците ще могат да заявяват срещи от 19ти октомври.

Ключови сектори:

Строителни материали
Строителни химикали / готови смеси, строителни изолационни материали, арматура, подови настилки (керамични и други плочки, павета, мозайка, дървени подови настилки), цимент, тухли, бетон, мрамор, естествени и декоративни камъни, електрически системи и оборудване за сгради, стоманена конструкция, кофраж за бетон, гипсокартон, боя и лак.

Строителни машини
Бетонови помпи, трансмиксери, самосвали, машини за бетониране, машини за огъване на арматура, машини за рязане на арматура, комбинирани машини за арматура, машини за изправяне на арматура, кранове, подемна техника, машини за трошене и пресяване на бетон, бетонобъркачки, машини за бетонни павета/асфалт, пътно-строителни машини, асансьори и ескалатори.

Защо да участате?

  • Разширете мрежата си от контакти с минимум разходи
  • Създайте нови международни връзки
  • Открийте нови клиенти, бизнес, проектни и технологични партньори
  • Промотирайте продуктите си и представете Вашия бранд на нови пазари
  • Запознайте се с най-новите технологии
  • Създайте връзки във Вашия регион
  • Бъдете една крачка пред конкурентите Ви

За повече информация не се колебайте да се свържете с:

Enterprise Europe Network към БТПП

имейл: een@bcci.bg

тел: +35928117515/505

 

Информация
Програма
Регистрация