Начало
Мероприятия:

Тема: Уебинар "Decision lessons from a pandemic"

Дата: 17-09-2020

Организатор: БТПП, Дирекция Международно сътрудничество и международни организации

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата отправя покана да вземете участие в уебинар на тема „Decision lessons from a pandemic“ на 17 септември 2020, 16.00 ч.

С началото на новия бизнес сезон БТПП организира уебинар за ръководители на компании и предприемачи, които трябва да адаптират бизнеса и решенията си спрямо националната и глобална икономическа среда на фона на пандемия.

Лекторът д-р Емре Сойер ще представи ценни примери и  прозрения, които можем да вземем от неочакваната пандемия. Той ще насочи вниманието към правилните уроци,необходими  за подобряване на управленските решения в бизнеса. Ще бъдат представени практически похвати, които могат да бъдат използвани директно, за да засилим лидерството вътре в организациите и да се справим с несигурността.

 Д-р Емре Сойер има внушителен опит и проучвания в сферата на науката, свързана с поведението на хората. Той основава SOYER Decision Advisory, води срещи, обучения и проекти, подкрепящи стратегическото вземане на решения в бизнеса. Работи в сътрудничество с международни бизнес училища ( INSEAD, TUM, SDA Bocconi, St. Gallen, Cass London) и компании от различни сектори (Google, Amazon, Microsoft, ING, BBVA, EY, Pfizer, Turkish Airlines, TBWA). 

Емре Сойер управлява и няколко социални проекта, свързани с дългосрочното ефективно вземане на решения. Той е съ-автор на книгата The Myth of Experience и пише за Harvard Business Review и MIT Sloan Management Review. Повече инфомация можете да намерите на: www.emresoyer.com

Събитието ще се проведе на 17 септември 2020 г. /четвъртък/ от  16.00 до 17.00 ч.

Участието е безплатно. Работният език е английски.

Можете да се регистрирате за участие тук. След това ще получите в отговор потвърждение и детайли за включване на 17 септември. 

 

Информация
Програма
Регистрация