Начало
Мероприятия:





Тема: Виртуална конференция на тема: „ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В БИЗНЕСА"

Дата: 11-05-2020

Организатор: Enterprise Europe Network

Анотация:

Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани да участвате във виртуалната международна B2B конференция „Изкуственият интелект в бизнеса“, която ще се проведе  на 11 май 2020г.

Все повече компании обмислят използването на интелигентни устройства за самообучение, които могат да им помогнат да управляват продажбите и печалбите си. Използването на правилните технологии на правилното място може да даде на компаниите решаващо конкурентно предимство. Разберете какво могат да означават тези разработки за Вашата фирма като участвате в конференцията за приложен изкуствен интелект! На тазгодишното събитие потребителите ще обменят своя опит, придобит от реални случаи на използване на изкуствен интелект в бизнеса.

Сред участниците са известни международни експерти като д-р Енг Лим Гох, старши вицепрезидент на Hewlett Packard Enterprise и компютърен пионер от самото начало, и г-н Алекс Ший от Монреал, изпълнителен директор на Element AI, една от най-бързо развиващите се компании в тази област и един от най-добрите лектори по темата за AI от цял свят.

Какво друго можете да очаквате?

 * Участие в предварително заявени виртуални срещи – разгледайте фирмите, които ще участват и създайте свой собствен график

* Възможност за участие в онлайн панелни дискусии по различни теми (за успех при износ, устойчивост и етика, конкуренция и др.)

* Виртуални семинари

* Над 500 участници от цял ​​свят

Програма на събитието

Участието е безплатно!

Необходима е предварителна регистрация от този линк:

https://aaic2020.b2match.io/signup

Създайте профил на Вашата организация.

Уверете се, че избирате правилната часова зона.

Моля, отбележете Support Office: BG-Bulgarian Chamber of Commerce and Industry

 

За повече информация:

Европейски иновационен и информационен център

Българска търговско-промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505

Е-mail: een@bcci.bg  

 

Информация
Програма
Регистрация