Начало
Мероприятия:

Тема: ОТМЕНЕНО! МАСТЪР КЛАС ЗА МЛАДИ ПРЕДПРИЕМАЧИ И СТАРТИРАЩИ ФИРМИ

Дата: 24-03-2020

Организатор: БТПП и Startup Masters

Анотация:

СЪБИТИЕТО "МАСТЪР КЛАС ЗА МЛАДИ ПРЕДПРИЕМАЧИ И СТАРТИРАЩИ ФИРМИ" СЕ ОТМЕНЯ!


Не се отказвайте да участвате в СЪСТЕЗАНИЕТО ЗА ИНОВАТИВНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. За достъп до апликационната форма кликнете ТУК.  

Най-добрите идеи ще получат индивидуална консултация за развитие на бизнес план.

Призоваваме всеки да се отнесе сериозно към ситуацията в страната, да се грижи както за собствeното си здраве, така и за това на околните!

Ако имате идея и искате да я превърнете в печеливш бизнес, участвайте в обучителна програма на БТПП и Startup Masters! Участието е финансирано по европейска програма и е безплатно за участниците!

МОЖЕТЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ЗА УЧАСТИЕ В МАСТЪР КЛАСА ТУК

Запишете се за участие и ще научите как да създавате стойностно предложение по-добро от това на конкуренцията, как да превърнате идеите за иновации в пазарен успех, как да развиете бизнес и маркетинг план, как да формирате екип и да структурирате компанията, като същевременно спазвате всички законови изисквания и стъпки при регистрация на фирма, патент и търговска марка.

Кои ще ни обучава? Лекторите Димитър Савов и Никола Кисов от Startup master имат дългогодишен опит и доказана експертиза. Startup master работят с компании от Израел, Австралия, Щатите, Германия, Англия, Канада и още 60 държави, като благодарение на тяхната подкрепа през последните 5 години клиентите им са генерирали над половин милиярд долара. Само по време на партньорството им с Софтуни през техните обучения са преминали над 5 хиляди човека.

Програмата ще се проведе в пет дни от  9ч. до 16.30 на датите 16, 17, 18, 23 и 24ти март 2020г., в сградата на БТПП, гр. София, ул. Искър 9.

*Участието в семинара ще бъде безплатно, но след извършване на предварителна регистрация.

ПРОГРАМА:

16-ти Концепция за дизайн - Теория и практика

17-ти Предприемачество – Теория и практика

18-ти Управление на проектния жизнен цикъл - Теория и практика

23-ти Презентации на проекти, дискусии и оптимизация

24-ти Управление на интелектуалната собственост

МОЛЯ ВИЖТЕ ПЪЛНАТА ПРОГРАМАТА ТУК

Какво още? Всеки участник ще работи върху реална идея, като след обучението ще може да кандидатства в Състезание на иновативно предприемачесто. Каква е наградата? Индивидуална консултация за развитие на бизнес план и участие с напълно покрити разходи в обучение в Трабзон, Турция.

Кои може да се включи? Този мастър клас е подходящ за стартиращи фирми или за всеки, които иска да създаде свой печеливш бизнес. Обученията са насочени както към хора без опит по темите, така и хора, които искат да научат повече и търсят надгражданe.

Участвайте в състезанието като отговорите на няколко въпроса: https://bg.conceptinnovation.network/ui/cagri?n=5

При необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с:

Европейски иновационен и информационен център
Българска търговско-промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505
Е-mail: een@bcci.bg
http://www.bcci.bg

 

Информация
Програма
Регистрация