Начало
Мероприятия:

Тема: Двустранни бизнес срещи по време на Hannover Messe 2020

Дата: 20-04-2020

Организатор: ЕЕN

Анотация:

Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на едно от най-големите и значими изложения за индустриалния сектор Hannover Messe 2020.

Тазгодишното издание на събитието ще се проведе между 20 и 24 април. По време на изложението мрежата Enterprise Europe Network организира двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни компании от над 50 държави във всички сектори на изложението:

  • Индустриална автоматизация
  • Цифрово производство
  • Енергетика
  • Промишлени доставки
  • Изследвания и технологии

Участието в изложението ще Ви даде възможност за индивидуални интензивни бизнес срещи в атмосферата на салон, разположен в самия център на търговския панаир. Гарантирана на място за фирмите е професионалната помощ на мрежата ни преди, по време на, както и след приключване на изложението.

Ако желаете да станете част от това изключително значимо събитие, заявете своето участие, като се регистрирате на адрес: www.b2fair.com/hannovermesse2020

При записвания до 31 януари участието в двустранните срещи е безплатно. След тази дата се дължи такса в размер на 75 евро.

След 31 януари таксите за участие са 75 евро за първи участник в компанията + 75 евро за допълнителен представител на компанията.

Пълна информация за изложението е достъпна на следния адрес: https://www.hannovermesse.de/en/  

Билетът за изложението се плаща отделно и е на цена 34 евро за един ден.

При необходимост от съдействие или допълнителна информация, моля, свържете се с Европейски информационен и иновационен център към БТПП:

Европейски иновационен и информационен център

Българска търговско-промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505

Е-mail: een@bcci.bg

http://www.bcci.bg

 

 

Информация
Програма
Регистрация