Начало
Мероприятия:





Тема: Представяне на инвестиционен проект в гр. Плевен, 11 юни 2019 г.

Дата: 11-06-2019

Организатор: Съвет за инвестиции, БТПП

Анотация:

Съветът по инвестиции към Българската търговско-промишлена палата /БТПП/, съвместно с Медицински университет гр. Плевен, Търговско-промишлена палата - Плевен и с подкрепата на EOS България организират представяне наинвестиционен проект за Дом за стари хора за италиански пенсионери, както и банкови и финансови продукти за физически и юридически лица. Събитието ще се проведе на 11 юни 2019 г. от 10,30 ч. в гр. Плевен, хотел Ростов, ет. 2, конферентна зала.

Ще бъде представен разработен инвестиционен проект за изграждане и управление на дом за стари хора в с.Къртожабене, Плевенско, който да бъде предназначен за пенсионирани лица от Италия, сегмент, който вече пребивава в България поради множество положителни фактори: климат, данъчни облаги, достъп до качествени медицински услуги, привлекателна местна култура, традиции, възможности за рекреация и др.

Събитието ще осигури платформа за представяне на дейността на Медицински университет гр. Плевен, специалности и програми за чуждестранни студенти, включително от Италия.

Кредитни продукти за физически и юридически лица, предлагани от Токуда банк също ще бъдат въвфокуса на събитието.

Отправяме покана към заинтересованите лица да потвърдят своето участие до 10 юни като се регистрират електронно по-долу или потвърдят на е-мейл: interdpt@bcci.bg, тел. 02 8117 489.

Предварителна програма

 

Информация
Програма
Регистрация