Начало
Мероприятия:





Тема: Възможност за покриване на разходи за участие в ICTurkey 2019

Дата: 05-07-2019

Организатор: Enterprise Europe Network

Анотация:

Enterprise Europe Network към БТПП има удоволствието да Ви покани на „ICTurkey 2019”, Международно брокерско събитие в Истанбул на 5-ти Юли. Организатор на събитието е Съветът за научни и технологични изследвания на Турция (TUBITAK) с подкрепата на финансирания от ЕС проект „Турция в Хоризонт 2020 фаза II“.

Събитието ще бъде насочено към поканите за проектни предложения в сферата на информационните и комуникационни технологии (ИКТ) и междусекторни теми по H2020 като например:

  • 5G
  • Интернет от следващо поколение
  • Големи данни и приложения
  • Дигитализиране на европейската промишленост
  • Smart Health and Care

В събитието ще вземат участие както изследователски организации, така и представители на индустрията, участващи в изследванията в областта на ИКТ от ЕС и Турция. ICTurkey има идеята  не само да ви предостави уникалната възможност да се свържете с турски и европейски изследователи, за да обсъдите идеите за проекти по H2020, но и да получите информация от първа ръка за предстоящите предложения, свързани с ИКТ за 2019 - 2020 година.

Това събитие ще осигури отлична платформа за разширяване на вашата мрежа и създаване на нови партньорства за предстоящите предложения.

Ще можете да представите идеите си за проекти и да ги обсъдите с потенциални партньори в двустранни срещи!

ВАЖНО! Ще бъдат осигурени средства за покриване на разходите за пътуване и настаняване за до 100 участници. За да се присъедините към това събитие, трябва да се регистрирате и да представите идеята си и кратко да опишете на вашата организация.

Защо да участвате?

  • по време на срещите се поставя основата за разработването на международни проекти
  • имате възможността да участвате в тематични семинари
  • ICTurkey е място за черпене на иновативни идеи и нови преживявания
  • разбиране на новостите на пазара
  • директен контакт
  • предварителен график, видимост на профила ви през интерактивната платформа

Регистрацията се осъществява по следния начин:

  • Кликвате на уебсайта на събитието: https://icturkey2019.b2match.io/home и избирате от полето вдясно Register
  • Моля, посочете контактни детайли и данни за фирмата/организацията и лицето, което ще участва в срещите. Въведете описание на фирмата/организацията, сферата на дейност и необходимите според вас детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници. Опишете внимателно и Вашите проектни идеи, предложения и това какви партньори търсите.
  •  В полето „Local Support Office“ посочете BG – Bulgarian Chamber of Commerce and Industry
  • Преминете към втората стъпка на регистрацията, за да изберете b2b срещи

Краен срок за регистрация в платформата: 30 юни

Резервиране на срещи: 1май – 30 юни

ТЕМАТИЧНИ СЕМИНАРИ:

По време на събитието 5 едновременни тематични семинара ще дадат възможност на участниците да научат повече за конкретни покани и да представят своите идеи.

Всички участници са силно насърчавани да представят своите организации и идеи за проекти.

За участници извън Турция: За да отговаряте на условията за финансиране на разходите си за пътуване и настаняване, трябва да представите Вашата презентация и идея за проект за одобрение.

Изтеглете шаблона за презентации, го попълнете и го качете в потребителския си профил.  

Финансова подкрепа

Ако сте изследовател, академик, професионалист в областта на промишлеността или експерт по политиката от държавния или частния сектор (включително МСП) от държава, която отговаря на условията за „Хоризонт 2020“, различна от Турция, ние можем да Ви възстановим разходите за пътуването до Истанбул и Вашето настаняване. Проверете нашите Правила за възстановяване на разходи по-долу.

Правила за възстановяване/покриване на разходи

Ако се интересувате от възстановяване на пътни и хотелски разходи, трябва да предоставите добър и подробен "Профил на сътрудничество", който посочва идеята ви за предложение в избраната тема на събитието, заедно с ролята, която предпочитате; координатор или партньор. Също така трябва да попълните опростена презентация/шаблон за представяне въз основа на вашия „Профил на сътрудничество“ и да ни го изпратите преди 10 юни.

Моля, имайте предвид, че целта на събитието е да се установят нови партньорства за предложения в предстоящите такива за H2020. За да имате право на възстановяване, трябва да очертаете конкретна идея за предложение, която съответства на общата цел на тази покана и това, разбира се, трябва да бъде отразено във Вашия профил за сътрудничество. Окончателният избор на презентациите ще бъдат тези, които ние считаме за най-близки до темите и предложения в сферата на информационните и комуникационни технологии (ИКТ) и междусекторните теми на H2020.

Моля, обърнете внимание, че когато сте одобрени за възстановяване, трябва да резервирате вашите билети и настаняване чрез нашата официална туристическа агенция. Указания скоро ще бъдат обявени.

 

Стъпка 1

Попълнете профили за сътрудничество в този уеб сайт, ако все още не сте го направили.

Стъпка 2

Изтеглете и попълнете презентационния шаблон и го качете на страницата на потребителския си профил.

Стъпка 3

Можем да възстановим разходи само 100 участници от Европа, затова търсим най-добрите и най-подходящи профили и предложения за сътрудничество.

Презентациите ще бъдат оценявани на 15 май, 30 май и 15 юни на база "първият печели". Стремим се да уведомяваме по електронна поща успешните презентатори в рамките на една седмица от посочените по-горе дати.

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация,
моля, свържете се с:

Enterprise Europe Network
Българска търговско-промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 505/515/525
Е-mail: een@bcci.bg
http://www.bcci.bg/

 

Информация
Програма
Регистрация