Начало
Мероприятия:

Тема: Представяне на електронна платформа за медиация e-MEDIATION в София

Дата: 31-05-2018

Организатор: БТПП, Фондация Право и Интернет

Анотация:
 

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че на 31 май 2018 г. ще се проведе представяне на електронна платформа за медиация. Събитието е свързано с проект e-MEDIATION - Насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни спорове, изпълняван от БТПП, Фондация „Право и Интернет“ и компания Декстро Рисърч.

 

В тази връзка, Ви каним да вземете участие в събитието, чиято цел е запознаване с възможностите за електронна медиация, както и засилване на обществения интерес към медиацията като извънсъдебен начин за разрешаване на спорове. Представянето ще се състои на 31 май 2018 г. от 15.30ч. в Българската търговско-промишлена палата, София, ул. Искър 9.

 

Проектът e-MEDIATION обединява усилията на три български организации под ръководството на Фондация „Право и Интернет“ към по-широкото прилагане на Директива 2008/52/ЕО чрез разработването на сигурно решение на информационните технологии за онлайн медиация в контекста на международни спорове, както и насърчаването на медиационна култура в българското общество.

 

Очакваме участието на предприемачи, медиатори, представители на съдебната система, съдии, адвокати, академични среди и медии.

 

Моля потвърдете своето присъствие като изберете бутон Регистрация по-долу или на тел.: 02 8117 494, e-mail: g.dimitrova@bcci.bg до 29 май 2018г.

предварителна програма


Информация
Програма
Регистрация