Начало
Мероприятия:

Тема: Семинар „Онлайн продажби в Китай през WeChat“

Дата: 18-06-2018

Организатор: БТПП и Център за МСП в ЕС

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата и Центърът за МСП в ЕС организират полудневен семинар за обучение български фирми, желаещи да продават онлайн в Китай. Събитието ще се проведе на 18 юни 2018 г., от 12:45 до 17:00 часа в сградата на БТПП на адрес: ул. "Искър" 9, София.

Продажбата директно на китайски потребители е на висока позиция в списъка на желанията на европейските фирми.  Достъпът до китайския пазар не е лесен поради трудното намирането на компетентен вносител или дистрибутор, както и поради високите разходи за създаване на дъщерно дружество в Китай. Някои алтернативи, като включването на продуктите в добре познати китайски платформи за електронна търговия, се оказват твърде скъпи или тромави за малките и средни европейски предприятия.

Присъединете се към семинара, за да разберете как да достигнете директно до китайските потребители. След като участвате в това обучение, ще разберете процеса на създаване на трансграничен магазин за WeChat, неговата цена, възвръщаемост на инвестициите и как да го използвате.

 

Събитието ще бъде безплатно, но местата са ограничени. Краен срок за регистрация: 15 юни 2018 г.

Регистрация:
Събитието е безплатно, но местата са ограничени. 
Краен срок за регистрация:15-ти юни.
Моля запознайте се с декларацията за поверително на БТПП във връзка със събирането на Вашите лични данни: http://www.bcci.bg/declaration-bg.html 
За лектора: Фелим Мийд
WeChat експерт към Центъра за МСП в ЕС, Китай
Съосновател на Emerald Green Consulting, Ирландия
През последните 4 години Фелим цели да установи износ от Ирландия към Китай. Бизнесът за износ на дребно (Emerlad Green Baby) му позволи не само да опознае китайския пазар,  но и да създаде обширна мрежа от контакти в Китай.  Докато е базиран в Дъблин, Ирландия целият фокус на Фелим е вътрешният китайски пазар и логистиката в Шанхай.   След 4 години Фелим се установява трайно на Китайския пазар и сега е готов да сподели своя практически опит с други компании,  които се интересуват от достигане до китайските потребители. Фелим все още притежава и управлява 12 хранителни магазини в Дъблин, в които работят над 100 души.  Той има 10 години трудов стаж в Coca-Cola, Гинес и Най-голямата верига магазини на дребно в Ирландия - Dunnes.  Докато живее в Дъблин, Фелим пътува на всеки 8 седмици в Китай, както и в Европа,  като подпомага компании от различни сектори да навлязат на китайския пазар.
Информация
Програма
Регистрация