Начало
Мероприятия:

Тема: Национално представяне на програмата Бизнес хъб ЕС– Япония и Република Корея, 20 юни 2024, 15.00ч

Дата: 20-06-2024

Организатор: БТПП

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на предстоящото национално представяне на програмата Бизнес хъб ЕС– Япония и Република Корея на 20 юни 2024 /четвъртък/ от 15.00ч. Събитието ще се проведе в хибриден формат – на място: в сградата на БТПП /гр. София, ул. „Искър“ 9, ет.1 зала А/ или виртуално в платформата Zoom.

ОТНОСНО ПРОГРАМАТА

Бизнес хъб ЕС– Япония и Република Корея е финансирана от Европейския съюз програма, която подкрепя малки и средни предприятия (МСП) от ЕС в секторите: екология, дигитализация и здравен сектор да навлязат на пазарите на Япония и Република Корея. Програмата има за цел да активизира експортните и инвестиционните дейности на предприятията в ЕС.

Програмата ще организира 10 бизнес мисии в Япония и 10 в Република Корея през следващите четири години, като всяка бизнес мисия ще позволи на 50 иновативни компании от ЕС да се възползват от обучения, посещения на място, установяване на контакти, участие в международни изложения.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

По време на събитието ще разгледаме основните цели на Бизнес хъбa, услугите, предлагани от програмата, информация за бизнес мисиите, критериите за допустимост и процеса на подбор на участващите компании.

В рамките на представянето ще бъде споделен календарът на първите бизнес мисии в Япония и Република Корея и ще бъде предоставена информация за програмата, целевите сектори и индустрии за всяка мисия, както и предвидения график за процеса на кандидатстване.

Програма на събитието е приложена към настоящата покана.

Защо трябва да присъствате на това събитие?

  • За да научите повече за зеления, цифров и здравен сектор в Япония и в Република Корея;
  • За да научите повече за предимствата и възможностите, предлагани от програмата Бизнес Хъб;
  • За да разберете как да заявите интерес към предстоящите бизнес мисии и да научите повече за процеса на кандидатстване.

Ако сте МСП от ЕС или стартиращ бизнес, работещ в екологичния, цифровия или здравен сектор и описаните по-горе бизнес мисии представляват интерес, то това събитие е специално за Вас. Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация. Работен език: английски.

Заинтересованите фирми трябва да отговарят на конкретни критерии, за да покрият условията за участие в програмата Бизнес хъб. За повече информация относно изискванията за допустимост, моля вижте следния линк.

За повече информация относно програмата, посетете : https://eubusinesshub.eu/.

РЕГИСТРАЦИЯ

За да се регистрирате за събитието, моля да попълните регистрационната форма , в срок до 18.06.2024.

При необходимост от допълнителна информация или въпроси, моля свързвайте се с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

 

Приложение: проекто – програма

Информация
Програма
Регистрация