Начало
Мероприятия:

Тема: онлайн конференция на тема „Italian Balkan Trade Summit“ и В2В срещи, 12 - 13.03.2024г.

Дата: 12-03-2024

Организатор: FederCamere

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата информира, че в периода 12 - 13.03.2024 г. ще се проведе онлайн конференция „Italian Balkan Trade Summit“. В рамките на събитието ще се осъществят и двустранни срещи в онлайн формат. Събитието се организира от FederCamere, италианска бизнес асоциация със съдействието на БТПП и партньори от Албания, Босна и Херцеговина, Кипър, Хърватска, Гърция и Северна Македония.

Българската търговско-промишлена палата ще участва в конференцията с представяне на бизнес възможностите в нашата страна.

Целите на събитието са:

  • Улесняване развитието на търговските отношения между италианския бизнес и потенциални партньори от Балканския регион и съседните страни;
  • Създаване на платформа, където предприемачите могат да се представят и да взаимодействат директно с партньори и клиенти без посредници;
  • Увеличаване на двустранната търговия между Балканските страни и Италия;

Събитието ще се проведе в рамките на два дни, вторник, 12 март и сряда, 13 март 2024 г., съгласно предварителна програма. Ще включва конференция и B2B срещи. Участието е безплатно. Изисква се предварителна регистрация тук: https://forms.gle/2PP78syYd5ogRM1f6 . Работните езици на събитието са английски и италиански.

 

Приложение: предварителна програма

Информация
Програма
Регистрация