Начало
Мероприятия:





Тема: Информационене семинар по проект RemoteNET

Дата: 11-12-2023

Организатор: БТПП

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) има удоволствието да Ви покани за участие в хибриден информационен семинар за представяне на резултатите по проект REMOTENET (European Digital Skills Hub for Remote Workers), който ще се проведе на 11 декември 2023 г., от 10:30 ч., сградата на БТПП, зала Б, ул. Искър 9, гр. София.

Семинарът ще постави акцент върху разработената електронна платформа (т.н. Виртуален Офис за Дистанционна Работа) и обучителните курсове и ръководства, които ще бъдат налични за ползване.

Курсовете и ръководствата обхващат следните теми: предприемане на мерки за предотвратяване на социалната и професионална изолация, ергономичност на работното място, управление на стрес, дигитална комуникация, киберсигурност, облачни услуги, платформи за цифрово сътрудничество и видеоконференции, и др.

Присъствието в събитието е безплатно и е отворено към всички фирми и организации, които проявяват интерес. Покана и програма на семинара можете да намерите тук. Участието е възможно он-лайн или присъствено, като следва да отбележите Вашите предпочитания в прикачената регистрационна форма. На  желаещите да присъстват он-лайн ще им бъдат предоставени нужните данни за достъп до срещата (линк, ID на срещата, парола). Моля изпращайте Вашите регистрации на ел.поща: projects2@bcci.bg, в срок до 8 декември.

За допълнителна информация, следва да се обадите на тел. 02/8117556.

Информация
Програма
Регистрация