Начало
Мероприятия:

Тема: 13-то издание на Годишната инвестиционна среща AIM Congress 2024

Дата: 03-05-2024

Организатор: AIM Congress

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира за предстоящото 13-то издание на Годишната инвестиционна среща (AIM Congress 2024) в Абу Даби, на 7-9 май 2023 г., под надслов „Адаптиране към променящия се инвестиционен пейзаж и овладяване на новия потенциал за глобално икономическо развитие“.

Международното събитие, организирано от AIM Global Foundation, е инициатива, посветена на подкрепа на световната икономика чрез ефективни стратегии за насърчаване и създаване на възможности за икономически растеж. AIM Congress обединява правителства, МСП-та, стартъпи и инвеститори от целия свят, за да се справят с предизвикателствата пред променящия се инвестиционен пейзаж и да се възползват от новите възможности за глобално икономическо развитие.

AIM Congress 2024 събира над 10,000 участника, 270 изложители и представители от 175 страни, както и 144 медийни представители. Срещата се фокусира върху три ключови направления: дигитализация, устойчивост и индустриализация, като стреми да формира бъдещето на инвестициите. Участниците ще разгледат как новите динамики формират световната икономика и как инвеститорите могат  да предприемат действия, които ще имат значително влияние върху бъдещето.

Информация
Програма
Регистрация