Начало
Мероприятия:





Тема: Глобален бизнес форум на АСТЦ

Дата: 03-03-2024

Организатор: АСТЦ

Анотация:

54-то издание на „WTCA Global Business Forum“ ще се проведе в периода от 3-ти до 6-ти март 2024 година в град Бангалуру, Индия. Събитието е организирано от Асоциацията на световните търговски центрове (АСТЦ) и ще събере ключови фигури от света на бизнеса, правителството и международните организации.

Темата на събитието, "EPIC: Empowering Progress through Innovation & Collaboration" (Силата на иновациите и сътрудничеството), подчертава важността на иновациите и сътрудничеството за постигане на икономически напредък и устойчив растеж. В рамките на събитието ще бъде разгледан потенциалът  на региона, със специално внимание върху „Силиконовата долина на Индия“ - Карнатака. Форумът ще представи възможности за бизнес в 12 различни индустриални сектора, включително авиация и авиокосмическа промишленост, селско стопанство и преработка на храни, автомобилостроене, биотехнологии, образование, тежко машиностроене, информационни технологии и много други.

Събитието е отворено за членове на АСТЦ, техните бизнес мрежи, включително членовете на БТПП.

Регистрация може да бъде извършена на уебсайта на събитието. До 30 ноември 2023 г. можете да се възползвате от 40% намаление на такса участие.

За повече информация  посетете официалния уебсайт на "WTCA Global Business Forum 2024."

Информация
Програма
Регистрация