Начало
Мероприятия:





Тема: Среща с представители на чуждестранни дипломатически мисии, акредитирани у нас

Дата: 13-06-2023

Организатор: Съвет на браншовите организации при БТПП

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата отправя покана към членовете си за участие в среща „Представяне на чуждестранни търговски мисии пред българския бизнес“. Срещата е трета по рeд и се организира по инициатива на Съвета на браншовите организации при Палатата.

Настоящото издание на инициативата ще се състои на 13.06.2023 г. /вторник/ от 10:00 часа в сградата на БТПП, зала „А“.

Целта на форума е да събере в работна дискусия представители на чуждестранни мисии (посланици и търговски аташета), български неправителствени организации, фирми и др.

Потвърждения за участие в срещата са получени от търговските мисии на: Република Аржентина, Кралство Белгия, Република Северна Македония и Република Южна Африка.

Срещата ще даде възможност за запознаване с конкретни проекти или бъдещи инвестиционни намерения, да се затвърдят съществуващи партньорства или да се установят нови връзки и контакти, да се търси общ път за последователна и ефективна политика в търговския обмен и международното сътрудничество.

Събитието ще протече в две части:

  • представяне на конкретна страна и възможностите й за икономическо сътрудничество с България -  презентация до 12 минути;
  • B2B срещи, за директен контакт между чуждестранни търговски аташета и български компании и неправителствени организации.

Работен език: английски. Участниците могат да бъдат придружени от преводач.

Координатор на срещата: д-р Людмил Иванов, e-mail: brorg@bcci.bg ;  ls_ivanov@abv.bg,  тел.: +359878661160.

Срок за потвърждение: 12 юни.

Предварителна програма

Информация
Програма
Регистрация