Начало
Мероприятия:

Тема: Форум за професионална ориентация „Какъв да стана, когато порасна?“

Дата: 25-03-2023

Организатор: Фондация „ЗА добрите примери в бизнеса“ и СОАПИ

Анотация:

На 25 март 2023 г., в Sofia Ring Mall ще се проведе  Форум за ранна професионална ориентация „Какъв да стана, когато порасна?“.

Инициативата е насочена към ученици от 7-ми до 12-ти клас, както и към техните родители и учители и всички, които търсят ново начало и нова професия.

Целта на форума е да запознае с различни професии, упражнявани от жени,  необходими знания и умения за практикуването им и възможностите за реализация; да ориентира младите хора в личния им избор за развитие, да ги срещне лице в лице с професионалисти от различни сфери и да ги мотивира да живеят и да се реализират успешно в България.

С участието си дамите от бизнеса ще допринесат за създаването на по-добра среда и качествени професионалисти.

Събитието се организира от Фондация „ЗА добрите примери в бизнеса" и Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции (СОАПИ) и се провежда с институционалната подкрепа на Министерство на образованието и науката /МОН/, Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО), Агенцията по заетостта и Столична община.

Партньори на форума са: Менторите БГ, Проект „Дуално обучение в България"/GODUAL , БТПП и др.

Инициатива ще бъде полезна както на децата и родителите, така и на бизнеса, за да подпомогне ранната професионална ориентация с цел създаване на по-добра бизнес среда в бъдеще и качествени професионалисти у нас.

Ще бъде организирана и съпътстваща програма с презентации и лекции на професионалисти по теми, свързани с фокуса на събитието и ориентирани към учениците, техните родители и учители.

Покана и информация за участие може да намерите   ТУК

 

Информация
Програма
Регистрация