Начало
Мероприятия:





Тема: Финансови инструменти за енергийна ефективност и ВЕИ

Дата: 31-01-2023

Организатор: БТПП, Съвет по инвестиции

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея отправят покана за участие в уебинар на тема „Финансови инструменти за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници“, който ще се проведе на 31 януари 2023 г. от 15.00 ч.  в хибриден формат. Събитието ще се проведе в БТПП, София, ул. Искър 9 и в платформата zoom.

Целта на събитието е представяне на финансови инвестиционни продукти и банкови финансови продукти, предназначени за разгръщане на дейност в сектор енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници. Ще бъдат направени презентации от Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и Национален доверителен екофонд. Примери за банкови продукти ще дадат представители на Българска банка за развитие, Обединена българска банка и Уникредит Булбанк. Ще бъдат представени и примери за успешни практики в сектор енергетика.

Уебинарът е предназначен за представители на бизнеса - компании, двустранни търговски палати, регионални търговски палати, както и за общини и др.

Желаещите да участват събитието, могат да заявят предварително своя интерес на следния линк, в срок до 27 януари 2023 г. /петък/. Участието е безплатно. Регистрираните участници ще получат допълнителна информация за свързване, в случай че предпочитат виртуално участие.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Информация
Програма
Регистрация