Списание „9 месеца“ е специализирано издание за бременност и майчинство. Изданието се ръководи от една основна цел – да е полезно четиво, което представя експертна, актуална и интересна информация. Списанието е и средство за ежемесечна комуникация между своята аудитория и водещите български специалисти в областта.
http://www.9m-bg.com/

Bebok.eu – мястото за най-сладките бебоци в интернет!
www.bebok.eu е развиващ се информационен сайт, в помощ на родителите при отглеждането на техните деца и бебета. Още от датата на своето раждане на 1 юни 2009-а бебешкият портал е посветен изцяло на грижите за бебето и детето, предоставя информация и полезни съвети за бъдещи и настоящи родители. Статиите са разделени в категории, които обхващат различните етапи в развитието на детето още от бременността. Специално внимание е отделено и на семейните взaимоотношения, грижите за тялото на майките и прекарването на свободното време. Към статиите е предвидена възможност за въпроси и коментари от читателите. Сайтът разполага и с голяма Фейсбук група фенове, надхвърлящи вече цифрата 71 000. Можете да се присъедините и вие на адрес https://www.facebook.com/bebok.eu. Това е отлично място за обсъждане на важни родителски теми и дискусии от всякакъв характер. Практика на нашия екип е да организира постоянно конкурси, в които ежемесечно раздаваме хубави награди на най-запалените си читатели. За да научите повече за бременността, майчинството, семейството, а и за да участвате в интересни събития и конкурси – намерете ни и вие на www.bebok.eu

Списание "Моето бебе и аз" - изборът на модерните родители
Чрез списание "Моето бебе и аз" младите родители получават актуална и практична информация по теми и проблеми свързани с бременността, раждането, отглеждането и възпитанието на детето. Списанието предлага още новини, мнения на утвърдени специалисти в областите акушерство и гинекология, педиатрия, психология, информация за различни продукти, в помощ при отглеждането на бебето и детето, модни тенденции, забавни игри и конкурси. За улеснение на връзката с читателите, списанието разполага с интернет сайт, форум и страница във Facebook. Като подарък към списание „Моето бебе и аз” се предлагат книжките от поредицата "Моята библиотека" и списание "Моята бременност".
www.moetobebe.net