ПАРТНЬОРИ

  През последните години ЗАД „Армеец” се утвърди като една от водещите в автомобилното застраховане, а застраховка „Каско” на „Армеец” е сред най-предпочитаните и успешно наложили се продукти на пазара. Към 30.06.2012г. компанията заема първо място по този вид застраховане с премиен приход над 40,7 млн. лв. и пазарен дял от 19,55%.

  Auto Bild е най-голямото автомобилно издание в Европа. То присъствува като лидер сред мъжката аудитория на пазара в 33 страни по света. В България списанието е на пазара от 2002 г. Редакторите на изданието подлагат автомобилите на многобройни тестове и чрез обективността на цифрите правят крайните си заключения за ефективността им. Затова и то е добър съветник при покупката на нови автомобил и поддръжката на стария.

 AUTOCLUB.bg е марка. Марката, която гарантира обективност, професионализъм и вярна навигация в морето от информация за автомобили и всичко около тях. В сайтът www.autoclub.bg не се продава нищо и няма промоции. Там 24 часа седем дни в седмицата се предлага само информация в чист вид – новини, тестове, коментари и интересни факти с много HD снимки и видео от света на автомобилите. А списанието AUTOCLUB е единственото, което не може да се купи с пари. Задълбочените коментари, анализи и мнения на водещите автомобилни журналисти и външни експерти достигат само до избрани получатели – мениджъри във водещите фирми в България.


  ,,Бомар България” отдавна е наложила на пазара марките, които внася и дистрибутира у нас. Многофункционалната смазка WD-40, добавките за горива REDEX, автокозметиката TURTLE WAX, продуктите за ремонт и поддръжка HOLTS, наложилите се с нарицателното вече име ,,борче”ароматизатори WUNDERBAUM, а отскоро и маслата CHAMPION, фигурират в зареждането на всички добри бензиностанции и големи търговски вериги в цялата страна.


  АВТОМИВКА BUBBLES: Това е мястото, където можеш да се погрижиш еднакво добре както за колата си, така и за почивката си. Буквално на метри от Витоша се намира просторната градина на Bubbles, професионалната автомивка и закрита част, където можеш да се отпуснеш в меките и модерни мебели, докато гледаш някое автомобилно състезание. Когато пристигнеш на удобния и широк паркинг, служител поема цялата грижа за автомобила ти, а когато е напълно готов, ти връчва ключовете от колата. За да се чувстваш повече от удобно, тук можеш да изпиеш кафето си, да обядваш или да пробваш по-интересно питие с вносно потекло.В Bubbles храната е като вкъщи. Пастата, сладкишите и специалните предложения в менюто се приготвят на място, а вкуса им ще те накара да се върнеш отново. Освен салати, супи, брускети, домашна паста, барбекю и сандвичи, тук ще ти направят и интересна напитка. Докато си в градината улавяйки слънчевите лъчи и любувайки се на Витоша, ти препоръчваме да опиташ плодов коктейл. Има както с алкохол, така и без, както и шейкове, които ще ти харесат.

  10 години сайт №1 за Автомобили.
- Най-голямата база с онлайн обяви за продажба на автомобили;
- Онлайн медия, отразяваща технологичните новости, интересните дизайнерскирешения и всичко любопитно от автомобилната индустрия;
- Най-голямата мъжка аудитория.

  "Журналистически разследвания, анализи от експерти, разработки по читателски сигнали, любопитни новини и всичко, което другите не смеят да напишат."


  PlayStation е всепризнат лидер в областта на потребителския развлекателен софтуер и хардуер. Sony Computer Entertainment Inc. разработва, произвежда и разпространява игралните гейм конзоли PlayStation®3 (PS3®) и PlayStation®2 (PS2®), мобилната гейм конзола от най-ново поколение PlayStation®Vita (PS Vita) и портативната PSP® (PlayStation®Portable). Компанията също така разработва и разпространява огромна колекция от игри и друго развлекателно съдържание.

  Сп. BBC Top Gear България: Списанието-автомобилна Библия на България. Най-цялостния и систематизиран справочник на автомобилните ентусиасти. Представяне с голяма доза забавление и лично отношение, в основата на които е страстта към автомобила