БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Българо-италиански бизнес форум – 14 и 15 април 2005 г.

От 13 до 15 април 2005 г. президентът на Република Италия Карло Адзелио Чампи пристига на официално посещение в София. По този повод Италианската Федерация на Индустриалците - КОНФИНДУСТРИЯ, Асоциация на Банките в Италия - АBI и Италиански Институт за Външна Търговия, организират посещението и на икономическа бизнес делегация с workshop и бизнес форум на 14 и 15 април.

Начело на делегацията ще бъдат и Министърът на Производствените дейности на Италия, Президентите на КОНФИНДУСТРИЯ и АБИ, Генералният Директор и Президентът на Италиански Институт за Външна Търговия, президенти на браншови италиански асоциации.

Официалната делегация ще бъде придружена от повече от 100 от най-големите италиански фирми от всички сектори на икономиката с акцент върху енергетика, околна среда, инфраструктура и транспорт, агроиндустрия, машиностроене, туризъм, фармацевтика, и др..

На 14 април от 15 до 18 ч. в Зали София 1, 2 и 3 на КЕМПИНСКИ ХОТЕЛ ЗОГРАФСКИ ще се проведат двустранни срещи между фирми и организации от двете страни.

На 15 април от 9.30 до 12.30 ч. в Зала София ще се проведе заключителният икономически форум, обобщаващ намеренията за продължаване и задълбочаване на традиционно добре развитото икономическо сътрудничество между България и Италия, с участието на Президентите на двете страни Карло Чампи и Георги Първанов.

Желаещите да участват във форума могат да попълнят Заявка за участие за двустранни срещи и могат да получат повече информация на:
www.ice.it/estero2/sofia/default.htm
www.italtrade-bg.org
e-mail: sofia.sofia@ice.it

Приложено можете да се запознаете с фирмите, които ще участват в италианската бизнес делегация.

Back   HOME 25 март 2005 г.