Семинар "Управление на разнообразието"



Семинар "Управление на разнообразието"
(Diversity Management)

Българският хелзинкски комитет и Българската търговско-промишлена палата организират еднодневен обучителен семинар в гр.София за управление на разнообразието, в рамките на проект “ Обучение по антидискриминация и разнообразие VT 2006/009 ”, финансиран от Европейската комисия и реализиран едновремнно във всичките 27 страни на Европейския съюз и Турция.

Обучението ще се проведе на 08 февруари 2008 г. в зала на Българската търговско-промишлена палата на адрес гр.София, ул."Искър" №9 от 09:30ч. .

Семинарът е предназначен за:

  • членове на организации на работодатели;
  • ръководители в предприятия;
  • служители в предприятия;
  • ръководители и служители отдел "Човешки ресурси" в публичната администрация.

Семинарът цели да развие възможностите на корпоративната общност в България да управлява процесите на промяна, свързани с взимането на стратегически решения за прилагане на управлението на разнообразието в условия на увеличаваща се сложност на заобикалящата среда, в смисъл на разнообразие на заинтересованите лица, потребителите, доставчиците, колеги и акционери, и променящият се политически и икономически контекст.

Предимство за участие ще имат:

  • ръководни кадри;
  • представители на средни и големи предприятия;
  • представители на предприятия-доставчици на обществени услуги.

Българският хелзинкски комитет ще покрие разходите за обучението и храната на участниците. Обучението ще се проведе на български език. Участие в провеждането на обучението ще вземе и международния обучител по управление на разнообразието Dr. Badrudin Amershi.

Информация и формуляри за кандидатстване могат да се получат на www.bghelsinki.org . За повече информация можете да се свържете с
г-ца Вяра Иванова на vyara@bghelsinki.org или на тел. 02/ 943 4876.

Краен срок за получаване на попълнените формуляри е 25 януари 2008 г. Формулярите изтпращайте на ел. поща: vyara@bghelsinki.org. Одобрените кандидати ще бъдат уведомени в рамките на две седмици от изтичането на крайния срок за кандидатстване.

Формуляр за кандидатства можете да изтеглите от тук.

 

 

Back   HOME

14 януари 2008 г.