Начало
Мероприятия:





Тема: Инвестиционните и туристически възможности на Киргизстан, представяне, 30 май 2022

Дата: 30-05-2022

Организатор: МСМО

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че съвместно с Посолството на Киргизстан в Украйна, акредитирано за България, организира презентация на тема „Инвестиционните и туристически възможности на Киргизстан“. Събитието ще се проведе на 30 май 2022г. /понеделник/ от 10.00ч  в хибриден формат – присъствено в сградата на БТПП, ул. „Искър“ 9, ет.1, зала Б и в платформата Zoom.

Киргизстан е страна в Централна Азия, с възможност за търговия на над 6 200 артикула с Европейския съюз без такси по Общата система за преференции /GSP+/, а също така е член и на Евразийския съюз, където износът е облекчен. Страната има добър инвестиционен климат и стабилна данъчна политика. Основни сектори в икономиката са: селско стопанство, хранително-вкусова промишленост, текстил, енергетика, строителство и др. По време на презентацията ще бъдат представени инвестиционните и туристически възможности на страната.

При интерес за участие, моля да се регистрирате ТУК в срок до 27.05.2022г. /петък/. Участието в събитието е безплатно. Работен език: английски. Потвърдилите онлайн участие ще получат линк за свързване в Zoom.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

 

Информация
Програма
Регистрация