Начало
Мероприятия:





Тема: Виртуални бизнес срещи България - Пакистан

Дата: 28-06-2021

Организатор: БТПП, Посолство на Пакистан в София

Анотация:

Българската търговско- промишлена палата и Посолството на Пакистан в София организират онлайн събитие, в рамките на което ще се проведат бизнес срещи между фирми от България и Пакистан на 28 юни 2021 г. от 13.00 ч. до 15.00 ч.

Срещите ще се проведат по тематични групи, обхващащи следните области:

  • текстилна промишленост /домашен текстил, облекла/;
  • медицински изделия /хирургични и дентални инструменти/;
  • хранително-вкусова промишленост /плодове, зеленчуци, преработвателна промишленост/;
  • химическа промишленост;
  • спортни стоки;
  • лека промишленост /естествени камъни, бижута и др./.

Отправяме покана към фирми и предприемачи, работещи в горепосочените сектори да се включат в срещите. Участниците ще могат да представят свои продукти и услуги на пакистански партньори, както и да се запознаят с предлаганите от Пакистан изделия.

За да заявите участието си, моля попълнете приложената форма - https://forms.gle/jAG83M6xrERHg6ws5 до 25 юни 2021 г. Работният език на срещите е английски.

Бизнес срещите са продължение на осъщественото през март 2021 г. виртуално събитие, организирано от БТПП и Федерацията на пакистанските търговско-промишлени палати - www.bcci.bg/news/17849.

Потвърдилите участници ще получат линк за свързване в Zoom. За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Информация
Програма
Регистрация