Начало
Мероприятия:





Тема: Виртуална среща и дискусия по повод кампанията на EU OSHA „Здравословните работни места облекчават товара“

Дата: 28-10-2020

Организатор: Българската търговско-промишлена палата и Българска Асоциация Труд Здраве Безопасност

Анотация:

Българската търговско- промишлена палата, Българска Асоциация Труд Здраве Безопасност и Олимп – Предпазни екипировки ЕООД, партньори за безопасност и здраве при работа, бедствия и аварии организират онлайн събитие в подкрепа на кампанията на EU OSHA „Здравословните работни места облекчават товара“. Кампанията за 2020-2022 г. поставя акцента върху превенцията на свързаните с работата мускулно-скелетни смущения. Събитието ще се проведе в електронна среда на 28 октомври 2020 г. от 10.30 ч. Участието в мероприятието е безплатно.

Тази година Българска Асоциация Труд Здраве Безопасност разработиха презентационни материали, лекция и постери по текущата кампания на EU OSHA - „Здравословни Работни места – намали товара“.

Каним Ви на виртуална среща в подкрепа на кампанията на EU OSHA, на която ще представим разработените материали. Онлайн събитието ще даде възможност да се дискутират решения, да се обмени опит, да се отчетат резултати, с помощта на които да се избегнат проблеми, да се стимулират работодатели и служители за постигане на безопасност и здраве при работа и устойчиво бизнес развитие.

Искаме да припомним, че през 2015-та година, по задание от Фонд Условия на Труд, от Българска Асоциация Труд Здраве Безопасност бяха разработени и популяризирани постери и лекционни материали по кампанията на EU OSHA „Здравословни Работни места – управлявай стреса!“. Материалите бяха успешно внедрени в редица български предприятия чрез национално признатите социални партньори - http://healthandsafetybg.com/стресът-на-работното-място/ .

При интерес за участие, моля да се изпратите приложената регистрационна форма до 27 октомври 2020 г. на e-mail: rtpp@bcci.bg.

При невъзможност от Ваша страна да участвате бихте могли да оторизирате служителите, които отговарят за безопасните и здравословни условия на труд в управляваната от Вас компания/организация, за да осъвременят своите познания, което ще повиши Вашата корпоративна и социална отговорност.                       

Потвърдилите участници ще получат линк за свързване в Google meet и инструкции за ползване на подадената при регистрацията електронна поща.

Програма на събитието

Информация
Програма
Регистрация