Начало
Мероприятия:





Тема: Oнлайн курс „Как да продавам успешно в Amazon“

Дата: 15-06-2020

Организатор: БТПП, Дирекция ЕИЕП

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата стартира он-лайн обучение  за предприемачи, които проявяват интерес да търгуват, ползвайки най-голямата платформа за електронна търговия в света - Amazon.

Учебното съдържание включва необходимите теоретични знания в комбинация с практически примери от опита на лекторите, които биха  Ви осигурили отлична основа за работа в платформата на Amazon.

Структурата на обучението следва основните елементи на платформата, като всяка тема ще бъде представена в две части - теоретична, свързана с определена функционалност на платформата  Amazon, съпроводена с пример в реално време от тестов акаунт.

В резултат от обучението, участниците се очаква да придобият знания и умения за осъществяване на продажби чрез платформата, както и да ползват наличната информация за  анализ на пазарните ниши, ценообразуване, създаване на успешни обяви, рекламни кампании и регистриране на търговска марка.

Онлайн лекциите ще бъдат водени от собствениците на AMZ Genesis, успешна консултантска фирма, предлагаща цялостни услуги за налагане на брандове, интернет реклама, управление на онлайн магазини и платформи за електронна търговия.

Обучението се състои от четири двучасови сесии, които ще се проведат в периода 16.06 - 25.06.2020 г. На успешно завършилите ще бъде издаден сертификат за участие. Участниците в обучението ще получат безплатна индивидуална консултация от обучителите като бонус.

Таксата за участие в онлайн курса е 250 лв. без ДДС. Крайният срок за записване на участници е 15.06.2020 г. Преки членове на БТПП и всички заплатили таксата за участие до 10.06.2020 г. ползват 10 % отстъпка. Записването за обучението става чрез попълването на приложения регистрационен формуляр и изпращането му на ел. поща projects3@bcci.bg

Можете да намерите подробна информация за графика и учебната програма, профил на AMZ Genesis, регистрационен формуляр, и  видеофилм за обучението на следния адрес - https://drive.google.com/drive/folders/1xd8tDpLr0BTIKBuvGVvb4w2dj5xdA7ut

Информация
Програма
Регистрация