Начало
Мероприятия:





Тема: Бизнес конференция "България - Пакистан-възможности за сътрудничество в търговията и туризма", 01.11.2019

Дата: 01-11-2019

Организатор: БТПП, Посолството на Пакистан в София, Bridging Trade Int

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Bridging Trade International, Пакистан и Посолството на Ислямска република Пакистан в София, организират Бизнес конференция „България – Пакистан - възможности за сътрудничество в търговията и туризма, която ще се проведе на 1 ноември 2019г. /петък/ от 10.00ч. в сградата на БТПП, ул. „Искър“ 9, ет.1, зала А.

 

Пакистан е бързо развиваща се държава с основен аграрно-индустриален профил. В страната се отглеждат пшеница, ориз, захарна тръстика, тютюн, картофи, цитруси, фъстъци и др. Пакистан е сред водещите производители на памук в света и има много добре развита текстилна индустрия. Основните промишлени отрасли са: добив на нефт, природен газ и хром, нефтопреработване, металургия, машиностроене, хранително-вкусова и текстилна промишленост.

 

Целта на конференцията е да предостави информация относно възможностите за търговия и туризъм между България и Пакистан. Освен официалната част и презентациите се предвижда и провеждането на двустранни срещи с представители на пакистански фирми от секторите: туризъм, текстилна промишленост, кожена индустрия, екипировка за спортни състезания, автомобилостроене, недвижимо имущество, хранително-вкусова промишленост и др. Профилът на пакистанските фирми може да бъде открит в приложение.

 

Желаещите да вземат участие в конференцията следва да заявят своя интерес в срок до 31 октомври 2019 /четвъртък/ като изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: m.markova@bcci.bg . Участието в събитието е безплатно. Работен език: английски.

 

За допълнителна информация: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

 

Приложение: Регистрационна форма с проекто – програма

                     Списък на пакистанската бизнес делегация

                                               

 

Информация
Програма
Регистрация