Начало
Мероприятия:





Тема: Българо – виетнамски бизнес форум

Дата: 07-10-2019

Организатор: БТПП

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на Българо – виетнамски бизнес форум с двустранни срещи, който ще се проведе на 7 октомври 2019г. /понеделник/ от 14.00ч. в сградата на БТПП, ул. „Искър“ 9, ет. 1, зала А. Събитието се организира съвместно с Агенцията за насърчаване на търговията на СР Виетнам (VIETRADE) и Посолството на СР Виетнам в София.

Социалистическа република Виетнам е традиционен партньор на Република България в региона на Югоизточна Азия. По данни на Министерство на икономиката водещи стоки по износа за Виетнам през последните години са: пшеница и смес от пшеница и ръж; антибиотици, инсектициди, медикаменти, вина от прясно грозде. Водещи стоки по вноса от Виетнам са: кафе, обувки, облекла, каучукови изделия, филета и меса от риби, каменни въглища, пипер и др.

Бизнес делегацията, водена от Агенцията за насърчаване на търговията на СР Виетнам ще включва представители на бизнеса от следните сектори: хранително-вкусова промишленост и селско стопанство, машиностроене, домашни потреби, подбор на персонал, възобновяема енергия, банково дело и финанси. 

Желаещите за участие в бизнес форума следва да заявят своя интерес в срок до 4 октомври 2019 / петък/ като изпратят попълнена регистрационна форма на e-mail: interdpt@bcci.bg или да се регистрират он-лайн избирайки бутона по-долу.

Участието във форума е безплатно. Работни езици: български и виетнамски с осигурен превод.

 

 

 

Информация
Програма
Регистрация