Начало
Мероприятия:





Тема: Среща с делегация от Съюза на вносителите и износителите на Иракски Кюрдистан, 24 септември 2019г., БТПП

Дата: 24-09-2019

Организатор: БТПП, Хасковска ТПП

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на Среща с делегация от Съюза на вносителите и износителите на Иракски Кюрдистан, която ще се проведе на 24 септември 2019г. /вторник/ от 14.00ч. в сградата на БТПП, ул. „Искър“ 9, ет. 1, зала А. Събитието се организира съвместно с Хасковската търговскo-промишлена палата.

Съюзът на вносителите и износителите на Иракски Кюрдистан е организация, работеща за разширяване на вноса и износа в региона на Кюрдистан.  Делегацията е с конкретни интереси за закупуване на български стоки и се състои от представители на секторите: обща търговия, строителство, туризъм и др. В приложение ще откриете списък на делегацията.

Желаещите за участие в срещата следва да заявят своя интерес в срок до  20 септември 2019 /петък/ на e-mail: m.markova@bcci.bg. Участието в срещата е безплатно. Работен език: български – арабски с осигурен превод.

За допълнителна информация, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 421.

Информация
Програма
Регистрация