Начало
Мероприятия:





Тема: ПОЕТИ РАЗХОДИ! Двустранни бизнес срещи по време на MATCH4INDUSTRY 2019 в Коджели, Турция

Дата: 06-11-2019

Организатор: Enteprise Europe Netwrok

Анотация:

Enterprise Europe Network към БТПП има удоволствие да Ви покани на двустранни бизнес срещи Match4Industry на 6 и 7 ноември 2019г. в Коджели, Турция. Те ще се проведат в рамките на едно от най-големите изложения за промишленост и технологии в Турция – SANTEK. Организаторите на събитието са ABIGEM East Marmara както и индустриалната камара в Коджели. По време на предходното издание на Match4Industry участие взеха над 200 фирми от 15 страни и бяха проведени близо 500 двустранни бизнес срещи.

Събитието е отворено най-вече за купувачи и дистрибутори, имащи интерес за внос и партньорство с турски и други чуждестранни фирми. Изложението SANTEK и Мatch4Industry са място, където можете да се срещнете с производители и доставчици, да обмените идеи с ръководители и представители на водещи фирми.

Пространството е ограничено, поради което се изисква предварителна регистрация възможно най-скоро! Линк за регистрация: https://m4i2019.b2match.io/home

Събитието е отворено за представители на фирми, осъществяващи дейност в следните бизнес сектори и със следните продуктови категории:

  • Автомобилен сектор (авточасти)
  • Химическа индустрия
  • Строителство и строителни материали
  • Електроника
  • Енергиен отрасъл
  • Околна среда
  • Информационни и комуникационни технологии
  • Металообработваща промишленост
  • Машини
  • Пластмасови изделия и каучук
  • Автомобилни гуми

ВАЖНО: Компаниите от България заявили желание за участие в двустранните срещи ще получат безплатен трансфер от летището до хотела и от хотела до мястото на брокерското събитие, преводачески услуги (от турски на английски и обратното), обяд, напитки и вечеря. Български фирми (по един представител от компания) могат да подадат и заявление за покриване на разходи за настаняване. Те ще бъдат отпуснати от турското Министерство на икономиката след предварително оценяване на фирмите от търговско аташе на Турция в България. Настаняването ще включва 3 нощувки в 5-звезден хотел. Разходите за пътуване до и от Коджели са за сметка на участващите фирми.

За да кандидатствате за покриване на разходи за настаняване в Коджели, следва да попълните РЕГИСТАРЦИОННАТА ФОРМА  и да я изпратите на имейл: een@bcci.bg След оценяване на всички подадени заявления, одобрените фирми ще бъдат уведомени за следващите стъпки.

Важни дати:

4 ноември 2019г. – краен срок за регистрация в платформата:

ПРЕУСТАНОВЕНО– краен срок за подаване на заявление до турското търговско аташе за покриване на разходите

1 септември -5 октомври 2019г. – резервиране на двустранни срещи

Повече информация за събитието, както и онлайн регистрация може да направите от следния линк: https://m4i2019.b2match.io/home

В процеса на регистрация, моля, посочете Support Office: BGBCCI

Регистрацията се осъществява по следния начин:

•           Кликвате на уебсайта на събитието: https://m4i2019.b2match.io/home и избирате от полето вдясно Register

•           Моля посочете контактни детайли и данни за фирмата/организацията и лицето, което ще участва в срещите. Въведете описание на фирмата, сферата на дейност и необходимите според Вас фирмени детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници

•           В полето „Local Support Office“ посочете BG -– Bulgarian Chamber of Commerce and Industry - Enterprise Europe Network

•           Преминете към втората стъпка на регистрацията, за да изберете b2b срещи 

Как става създаването на профил

1)         Онлайн регистрация

Регистрирайте се онлайн и създайте свой собствен профил. Във вашия профил можете да посочите какъв вид технология / продукт / опит, които предлагате, какъв вид сътрудничество търсите и кои идеи бихте искали да обсъдите с потенциалните партньори за сътрудничество. Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат достъпни за всички. Можете да промените профила си по всяко време.

Забележка: Колкото по-добро е качеството на профила ви, толкова повече искания за срещи ще получите. Вашето бизнес предложение е вашата визитна картичка, затова отделете няколко минути, за да създадете висококачествен и атрактивен профил.

2)         Избор на двустранни срещи

Интелигентните опции за търсене позволяват бързо идентифициране на най-подходящите профили на участници / фирми. В рамките на няколко минути трябва да можете да идентифицирате бъдещи потенциални бизнес партньори.

След като намерите най-обещаващите бизнес партньори, можете да ги изберете за двустранни срещи. Можете да добавите допълнителни срещи по всяко време, но имайте предвид, че резервациите се управляват на принципа "първият печели". Можете да резервирате срещи, но можете да бъдете и резервирани и за двустранни разговори от други участници!

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график за срещи (освен това можете да проверявате онлайн графика на срещите си). Този график дава информация за времето, номера на масата, на която ще се проведе срещата и с кого ще бъде тя.

Потвърдете участието си

Enterprise Europe Network към БТПП може да Ви окаже пълно съдействие относно посещението на събитието!

За повече информация, моля свържете се с отдел Еnteprise Europe Netwrok към БТПП:

Българска търговско- промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 505/525/515

Е-mail: een@bcci.bg

Информация
Програма
Регистрация