Начало
Мероприятия:





Тема: представяне на магистърски програми на университет Wichester, обучение в Солун, 24.06.2019

Дата: 24-06-2019

Организатор: Дирекция МС и МО,БТПП

Анотация:

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че съвместно с Гръцко-българската ТПП и Бизнес колеж ICBS в Солун, подготвя събитие за представяне на възможностите за повишаване образователната подготовка и квалификацията на Вашите служители. В тази връзка на 24 юни 2019 г от 14.00  ч. в БТПП, София, ул. Искър 9 ще се проведе представяне на магистърски програми с икономически профил на Университета Winchester.

 

Програмата е подходяща за хора със завършена бакалавърска степен, които желаят да надградят своето образование и да разширят знанията си в икономически дисциплини и по- конкретно бизнес администрация. Програмата позволява ангажиране на работещ и неговия работодател с поделяне на разходите за обучението. Стойността на обучението е изключително приемлива и по-малка в сравнение с обучението по същата програма във Великобритания. Обучението се осъществява в Солун, което спестява средства за транспорт, пребиваване.

Продължителността на програмата е 12 месеца, а обучението е присъствено, но съобразено със служебните ангажименти на обучаващите се /присъствие една седмица на всеки 2 месеца/ и се осъществява на английски език.

 

За да се запознаете с всички възможности, които предлага Бизнес колеж ICBS в Солун и  Университет Winchester, да научите за условията за придобиване на магистърска степен по редица икономически специалности и да установите контакт с представители на университета, Ви каним да вземете участие в предстоящото представяне на 24 юни 2019 г в БТПП. Работен език на събитието е английски.

 

Моля потвърдете своето присъствие на тел. 028117489, 028117421, или e-mail: interdpt@bcci.bg  БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации.

                     

С уважение,

 

ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

Председател на УС на БТПП

Информация
Програма
Регистрация