Начало
Мероприятия:





Тема: Покана за участие в безплатни двустранни бизнес срещи по време на изложението за храни и напитки Tuttofood Milano през май 2019г.

Дата: 07-05-2019

Организатор:

Анотация:

Enterprise Europe Network към БТПП има удоволствието да Ви покани на безплатни двустранни бизнес срещи по време на изложението Tuttofood 2019 в Милано, Италия през май 2019г.

Бонус за фирмите, решили да участват в В2В срещите, е че ще получат и безплатен двудневен билет за изложението Tuttofood Milano 2019г.

По повод Tuttofood 2019, международния панаир, посветен на храните и напитките, консорциумът SIMPLER, с подкрепата на Търговската камара на Торино, организира бизнес мисия на Enterprise Europe Network на 7-8 май 2019 г. в Милано. Бизнес мисията предлага на международни компании (производители или търговци на едро, търговци на дребно, вносители, дистрибутори, агенти в хранително-вкусовата промишленост) възможността да планират програма от двустранни бизнес срещи с фирми от регионите Ломбардия и Емилия-Романа и от провинция Торино, които имат за цел да създадат нови търговски сътрудничества и партньорства.

 Основните категории продукти, които ще бъдат представени по време на Tuttofood 2019 са:

  • Макаронени изделия
  • Млечни продукти
  • Хлебни изделия
  • Сладкиши
  • Месо
  • Вегетариански и биологични продукти
  • Морски храни
  • Хранителни и напитки
  • Масло
  • Вино
  • Деликатеси
  • Замразени храни
  • Кашер и Халал

Заявете своя интерес за участие в безплатните В2В срещи чрез платформата за регистрация и подбор на срещи: https://tuttofood2019.b2match.io/

Участието в двустранните (В2В срещи) е безплатно.

Бонус за фирмите, решили да участват в В2В срещите, е че ще получат и безплатен двудневен билет за изложението Tuttofood Milano 2019г.

Регистрация и създаване на фирмен профил: 13 март - 19 април 2019 г.

Онлайн подбор на B2B срещи: 8 април - 30 април 2019 г.

Как става създаването на профил

  1. Онлайн регистрация

Регистрирайте се онлайн и създайте свой собствен профил. Във вашия профил можете да посочите какъв вид технология / продукт / опит, които предлагате, какъв вид сътрудничество търсите и кои идеи бихте искали да обсъдите с потенциалните партньори за сътрудничество. Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат достъпни за всички. Можете да промените профила си по всяко време.

Забележка: Колкото по-добро е качеството на профила ви, толкова повече искания за срещи ще получите. Вашето бизнес предложение е вашата визитна картичка, затова отделете няколко минути, за да създадете висококачествен и атрактивен профил (с повече информация, със снимки на продукти).

  1. Промотиране на публикувани профили

Всички публикувани профили ще бъдат широко популяризирани от организаторите на това събитие.

  1. Избор на двустранни срещи

Ще бъдете информирани по имейл, когато можете да започнете да резервирате двустранни срещи. Проверете кои профили са най-обещаващи. Интелигентните опции за търсене позволяват бързо идентифициране на най-подходящите профили на участници / фирми. В рамките на няколко минути трябва да можете да идентифицирате бъдещи потенциални бизнес партньори.

След като намерите най-обещаващите бизнес партньори, можете да ги изберете за двустранни срещи. Можете да добавите допълнителни срещи по всяко време, но имайте предвид, че резервациите се управляват на принципа "първият печели". Можете да резервирате срещи, но можете да бъдете и резервирани и за двустранни разговори от други участници!

Вашият личен график на срещите

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график за срещи (освен това можете постоянно да проверявате онлайн графика на срещите си). Този график на срещата дава информация за времето, номера на масата, на която ще се проведе срещата и с кого ще бъде тя.

Потвърдете участието си

В случай, че имате срещи, организаторът трябва да е сигурен, че ще присъствате на събитието. Затова моля потвърдете или отменете участието си, след като бъдете помолени да потвърдите.

В противен случай организаторът на събитието трябва да информира всички партньори за срещата, че срещите са / може да са несигурни. Това води до допълнителна работа и прави събитието по-малко надеждно.

  1. На събитието

В бюрото за регистрация ще получите актуализирана версия на графика на срещите, включително резервации в последната минута. Вашите лични списъци с график на срещите в хронологичен ред за всяка среща, имената на партньорите ви за разговор, номер на масата за среща и т.н.

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация,
моля, свържете се с:

Enterprise Europe Network
Българска търговско-промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 505/515/525
Е-mail: een@bcci.bg
http://www.bcci.bg/

 

Информация
Програма
Регистрация