Начало
Мероприятия:





Тема: Нови регулации на китайския пазар в областта на селското стопанство Електронна търговия във формат 16+1

Дата: 27-03-2019

Организатор: Съвет за инвестиции, БТПП, ЦНСССКЦИЕ

Анотация:

Центърът за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа /ЦНСССКЦИЕ/ и Съветът за инвестиции към Българската търговско-промишлена палата организират среща: „Нови регулации на китайския пазар в областта на селското стопанство. Електронна търговия във формат 16+1“ на 27 март 2019 г. от 14.00 ч. в БТПП, София, ул. Искър 9, зала А.

  Развитието на Инициативата 16+1 от 2012 г. насам е маркирано от засилен диалог и сътрудничество между Китай и страните от ЦИЕ на държавно ниво. Вече са направени и конкретни стъпки за сближаване на ниво бизнес. Целта на събитието на 27 март е да предостави информация за постигнатото до момента в областта на селското стопанство, част от Инициативата 16+1.

Сътрудничеството между страните от региона и Китай по отношение на сектор селско стопанство и свързаните с него дейности е многостранно. По време на събитието в БТПП ще бъдат представени проектите „Демонстрационна зона на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа“ – Република България“ и „16+1 Логистичен хъб и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други продукти” – Република България. Ще бъде демонстрирана и работата на електронната платформа за консолидиране на селскостопански и други производители от Китай и ЦИЕ.

Събитието е насочено към представители на браншови организации в областта на селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост, търговски съветници и представители на посолствата на страните от Централна и Източна Европа, представители на смесените търговски палати в България.

Работният език на събитието е български.

Участието е безплатно, но изисква предварителна онлайн регистрация най-късно до 22 март 2019 г. ТУК.

 

За допълнителна информация:        ЦНСССКЦИЕ, тел.: 02 843 1040

БТПП, Съвет за инвестиции, тел.: 02 8117 489

 

Информация
Програма
Регистрация