Начало
Мероприятия:





Тема: Цялостно финансиране! Възможност за европейски МСП до Индия с фокус върху сектор машинни инструменти

Дата: 24-01-2019

Организатор:

Анотация:

6-дневното културно пътуване (24-30 януари 2019 г.) е изцяло финансирано от EASME, по рамковата програма "Хоризонт 2020" на Европейския съюз.

Мисията ще помогне на МСП да се позиционират и да се учат от индийския пазар за машинни инструменти. Това означава повече от осъществяване на бизнес контакти. Участниците ще се научат да се справят с индийската бизнес култура и по-добре да разбират нуждите на местните пазари. Продуктите на МСП от ЕС ще имат възможността по-бързо да достигнат до индийския пазар и да почерпят иновативни идеи, които да приложат в своите държави. Като част от събитието ще бъдат посетени иновативни компании в тази област, както и IMTEX / ToolTech Bangalore, един от най-големите търговски панаири в сектора в Индия.

Финансирането се отпуска за група от 6-12 участници от различни европейски компании и държави.

Цели на обучението:

  1. По-добро разбиране на бизнес културата и нуждите на потребителите в Индия
  2. Научаване как да се прави бизнес в Индия (например стилове на комуникация)
  3. Получаване на интензивно обучение и напътствия по култура и иновации
  4. Намиране на нови възможности за B2B / B2C

Процес на кандидатстване:

Моля, последвайте следния линк CUBE IN, за да намерите формуляра за кандидатстване или да се свържете с Maria Menzenbach на имейл адрес maria.menzenbach@icunet.ag. Тя ще ви предостави допълнителни подробности относно процеса на кандидатстване.

25% от местата във всеки учебен кръг са запазени за членовете на Enterprise Europe Network и техните компании. Вие сте добре дошли да се свържете с нас на имейл адрес een@bcci.bg за да попитате за тези специални места.

Процедурата за кандидатстване е отворена до 12 декември 2018 г.

Повече за събитието научете на http://icunet.cn/en/event/discover-innovative-solutions-for-the-machine-tool-sector-in-india

 

Информация
Програма
Регистрация