Начало
Мероприятия:





Тема: Посещение на научна конференция и изложба HLS & Cyber 2018, 12 - 15 ноември 2018

Дата: 19-10-2018

Организатор: БТПП, БИТПП

Анотация:

Българската Търговско-Промишлена Палата (БТПП) и Българо-Израелската Търговско-Промишлена Палата (БИТПП) имат удоволствието да отправят покана към Вас и избрани от Вас представители за участие в посещение в Изрел по повод изложение Homeland Security & Cyber 2018 и съпътстващата го научна конференция /israelhlscyber.com/, които ще се проведат в периода 12 – 15 ноември 2018 г. в Тел Авив. Събитието се провежда на всеки две години и е пето по ред. Тази година това ще бъде едно от най-големите световни събития в областта на сигурността. Очаква се участието на над 170 изложители от повече от 80 страни, над 5000 посетители, 60 световно признати лектори, както и много потенциални партньори.

Събитията в рамките на HLS & Cyber 2018 са насочени към секторите: национална сигурност, борба с кибер престъпността, транспорт, енергетика, финансови технологии, производство и др. Насърчава се участието на представители на правителствени институции, компании, бизнес и научни среди. Кибер сигурността не е само привилегирована информация, предназначена за специалисти по сигурност и информационни технологии, а засяга ръководителите на всички нива. Това са хора, отговорни за защита на инфраструктурни и информационни системи, за поддържане на гъвкав и последователен бизнес, за създаване на спешни планове за възстановяване на конкретни организации. Справянето със заплахите на настоящия век на модерни технологии изисква опит, знания, планиране и отговорност на всяко ниво. Всички тези теми ще бъдат засегнати по време на предстоящото изложение и конференция HLS & Cyber 2018.

БТПП и БИТПП, като организации с основна цел развитие и подпомагане на междуинституционалните и индустриалните отношения на България с други страни и конкретно с Израел, вярват че участието в този международен форум ще бъде много полезно предвид отговорните задачи, които стоят пред Вас, и предвид съвременната обстановка и условията за сигурност, включително и кибер-сигурност, в които трябва да работят специализираните институции в България.

Посещението се организира в координация с Посолството на България в Тел Авив и Посолството на Държавата Израел в София.

Моля да се запознаете по-подробно с програмата на изложението https://israelhlscyber.com/. В случай че имате конкретен интерес към определени участници и изложители, моля да ни уведомите своевременно, за да насрочим срещи с тях по темите, които представляват интерес за Вашата организация.

Опитите на БТПП и БИТПП да се намали таксата за участие в научната конференция се увенчаха с успех. Имаме уверението на Посолството на Израел в България, че таксата ще отпадне за представителите на делегацията и след направената актуализация, разходите за участие възлизат на 2020 щ.д (вместо досегашните 2470 щ.д),  което включва:

-          Самолетен билет

-          Вътрешен транспорт

-          4 нощувки в хотел 4-звезди

-          2 вечери

-          Културна програма

-          Организационна такса

-          Застраховка

При реализирането на икономии от пътуването, сумите ще бъдат възстановени на участниците.

При интерес, моля да потвърдите Вашето и/или на Ваши представители участие, на e-mail: m.markova@bcci.bg до 19 октомври 2018 год. Не се колебайте да се свържете с нас при наличие на допълнителни въпроси: БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 494, 02 8117 489.

Приложение:  Регистрационна форма

                        Предварителна програма

Информация
Програма
Регистрация