Начало
Мероприятия:





Тема: Семинар на тема „Кръгова икономика – инвестиционни възможности”

Дата: 01-10-2018

Организатор: Дирекция "Европейска интеграция и проекти", БТПП

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата Ви кани да участвате в семинар на тема „Кръгова икономика – инвестиционни възможности”, който се провежда в рамките на проект MOVECO, Програма за транснационално сътрудничество Дунав 2014-2020. Семинарът ще се проведе на 01 октомври 2018 г., 11:00-14:00 ч., зала „Б“, БТПП, ул. Искър № 9, гр. София.

Целта на семинара е да се представят основните принципи на кръговата икономика и въвеждането ѝ като устойчив модел за българския бизнес. Акцент ще бъде поставен върху възможностите за финансиране на МСП в чистите технологии, еко иновациите и ресурсната ефективност. В края на събитието ще бъдат дискутирани инвестиционния климат и бизнес партньорства за създаване и развитие на технологии с благоприятен ефект върху околната среда.

На форума ще присъстват предприемачи, инвеститори и представители на различни браншови организации и неправителствени организации. Програмата позволява да се създадат нови бизнес възможности и ключови партньорства.

Лектори:

  • Представител на дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти“, БТПП - представяне на проект MOVECO
  • Светлана Маринова, „АЛМАРЕКС“ - финансиране на иновативни идеи по оперативни програми и посредством други източници.
  • Представител на „Клийнтех България“ - възможности за финансиране на МСП в областта на чистите технологии;
  • Представител на Enterprise Europe Network – възможности за финансиране чрез краудфъндинг

Участието е безплатно!

Моля да потвърдите Вашето участие в срок до 28.09.2018 г. (петък) като попълните приложената регистрационна форма и я изпратите на e-mail: projects3@bcci.bg. За допълнителна информация: Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти”, тел.: 02/8117 556; 02/8117 553.

Програма на семинара може да бъде намерена тук. Регистрационният формуляр е достъпен тук.

Информация
Програма
Регистрация